October 1, 2009

:: hari raya di kampung ::

bizi sangat lepas naik cuti
tensi nyeee

cuti kat kampung memang seronok
aku mintak family aku buat sambutan hari raya
lebih kurang macam hari raya pertama laa
semua kene pakai baju melayu dan baju kurung
semua ikut pulak tu
melayan kan tetamu jauh
hihihi
incik suami kate
kagum gile tgk adek badek aku melayan aku
sanggup nak pakai camtu walau dah masuk hari raya yang ke-8
aku pon x sangke diorg semangat
menu macam biasa la
nasi himpit
ayam masak merah
daging rendang
sambal goreng
lodeh
fuuhh ... heaven
^-^
walau adek badek yang kat spore x sampai
tapi xpe laa
yang ada tu pon dah cukup meriah
tengs to all
aku sayang kalian sangat2...!!!!














separuh daripada family aku kat kampung
ape pon tetap sedih sebab
tak dapat jumpa adek badek & ank sedare yang laen
ct..cik rindu neh :(
meh la dtg KL

10 comments:

mochitsuki said...

weeeewitt..
xtahan nak pegang perot ko..
umah agus ko pi x??
aku insyaallah..
:)

e!ya said...

besh2...dah tombammmmm erkk..ape2 pon t.care...tp bila mau jpe ntah :(:(:(

Intan said...

waaa raya kali kedua la ek ko...

dpt gak ko balik sana n rasa suasana pagi raya kan ..

mochitsuki said...

hehehe.. prot ko..
mmg menjadi pojaan aku la..
nak usap2..
:)

(o_0) said...

best je dah smgu raya pon masih dlm mood raya cayalah...

yg lg gempaq leh lg melaram dgn kebaya tu.. hahahahaha

-icha03- said...

chi,
insyallah
pegi juge
bakso beb...bakso...

aya,
bile haaa ?

intan,
mst blk punye
tp saket pinggang laa
hihihi

chi,
alahai..
malu nyeeee

chem,
tu la psl..
woiit..
bole laa..
tp size beso laa..
tak maen size S or XS skrg ni
huhuhuhu

Intan said...

cha - saket pinggan ? nape? ko nek kuda ke balik jb :-?

hahaha

theywe said...

icha nampak sihat, comelll.. miss u
take care okeyyy

dewi

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

huhuhu abes arr semua baju n suar lama x leh pakai ahahha

Luna said...

wahhhh... suda ada isi itu peyot.. huhuhu.. congratz guys. icha look so chubby la. preggy mom.. huhuhu..