January 24, 2011

:: KLpac ::

setelah hampir 3 tahun atau lebih, aku kenal dia
akhirnya semalam baru bersua
itu pun setelah berfikir-fikir
segan
entah lah kenapa
dulu, masa launch buku "RANAP"
pon tak pergi
pada hal, kedai buku tu depan ofis jek
heh

Seronok sangat
apa lagi dapat lihat sendiri dia ber performasi
3 puisi
kalau ikut kan hati, memang tak cukup
tapi jadi la. dari tak pernah dengar langsung. kan?

lepas dia selesai. cuit dia.
x sangka dia ingat muka aku.
"eh..icha..." rasa kembang je hidung
hahah
lepas tuh, dia sibuk melayan penggemar2 dia
aku tunggu tepi.
asek2 toleh kat aku, dia cakap
"kejap tau cha.."
hik hik hik
dah setel semua baru aku tego

dia :: awak bahgia cha?
aku :: alhamdulillah
(dia, usap usap aryan)
dia :: best nyeeee
(dia sebak. dia nanges)
aku :: sabar. insyallah nanti ada rezeki awak
(dia nanges lagi. lari jauh sikit. nanges)
lepas tu, dia peluk aku. aku pon sebak. air mata genang
dia :: panggil mummy oke
aku :: oke. mummy fynn
(peluk lagi)
aku :: nanti kita jumpa lagi oke mummy fynn
dia :: tenkiu icha. terima kasi banyak banyak sebab datang

pertemuan yang sangat singkat
tapi sangat bermakna pada aku
sebab macam dah bertahun kata nak jumpa
akhirnya baru ada peluang
nanti nanti aku nak jumpa dia lagi

oh ye, semoga Projek Kesian kamu berjaye ye
gud luck!!

9 comments:

annamollydean said...

ala, turun klpac ke smlm...ruginye..kalo x leh jupe cha ngn fynn skali.. ;(

-icha03- said...

a'ah
last minit ah
nape x pegi jek ??

BudakPemalas® said...

tak sehat.. ;(

takpe2, leh jupe lg..insyaAllah.. ;)

Anonymous said...

wahh aryan ada mak angkat glamer u..

sorry ah smlm busy.. nsb baik jumpa kalo tak mesti aku kena kan.

mochitsuki said...

hehehe..
ko jumpe dia
dia yg nanges..

aku lak..
jumpe dia..
aku yg nanges..

gilooo kan.. :p

-icha03- said...

chem,
tu ah ko
tp xpe, smlm di maafkan.
ingat nk ajak ko skali
best wwooooo

chi,
sbb ms tu kn...
ko..ermm ..
kan?

Anonymous said...

ala smlm actually blk dah awal dah dr kenduri tahlil kat gombak tu then ke umah mak aku.. dlm jam 2.. tp aku xtgk henpon.. kalo tak leh la join sbb dah dkt sgt dgn umah mak aku. huhuhu xdek rezeki la :(

Anonymous said...

xder time kaseh utk somi yg membawa walo ujan2.. huh!!

*pndg ujan yg menitis* ye saya tau saya bkn sape2..

-icha03- said...

chem,
tu laa..
nxt time oke

cik somi,
alallalala...
kn dh ckp timer kasey ari tuh..
gedik
ye ah
terima kasih <3