March 3, 2009

:: semakin tua ::

satu satu nya ucapan hari lahir
yang aku tak pernah padam
sejak tahun lepas, adalah dari teman terbaik aku


"selamat hari lahir
aku doa kan semoga kau bahgia
sihat tubuh badan selalu
dimurahkan rezeki yang amat
dikuatkan hati menerima semua dugaan
mendapat kenikmatan hidup
di permudahkan semua urusan
dikurniakan umur yang panjang
dan yang paling penting
mendapat jodoh pada usia ini
serta muda selalu
jangan sedih sedih hari ini"

tapi, sampai waktu ini
dia masih belum ucap pada aku
dia kehabisan kredit kot
tak pon, dia terlalu rindu kat suami
yang baru terbang ke jepun
sampai dia lupa tarikh ini
ermm .. takpe la
mungkin dia memang terlupa

_____________________________

TERIMA KASIH PADA SEMUA YANG UCAP
walau sebenarnya
aku tidak mahu ingat hari ini
sebab, aku dah semakin tua
heh

tapi, kata kata dari dia

"insyallah. gua akan cuba pasti kan
tahun ni, tahun terakhir lu sambut befday sorang2"

owwhh .. kata kata itu sangat menyentuh hati aku
bohong lah kalau aku tak tersentuh
sebab, tak pernah pon ada orang cakap gitu kat aku

"n babe, tengs sgt nyanyi untuk gua tadi malam
walau lu jauh, tapi lu selalu ada dlm hati gua
gua chenta lu banget"


__________________________________

update :: 0945 am

----- Original Message -----
Sent: Tuesday, March 03, 2009 9:25 AM
Subject: selamat hari lahir..

morning birthday girl,

pagi2 aku dh bukak email ni..
nk wish birthday kat ko..
selamat hari lahir (xmo ckp yg ke berapa)
kang takut lmbt2 aku langsung xsempat nk sentuh email..
so, nk mintak ape tahun nih?

#sori mlm td terlena pulak..
ko pun xketuk pintu bilik aku..

----------------------------

kan dah kata, mesti ada sebab dia tak wish
dapat emel dia ni terus air mate genang genang
heh
tamo mintak apa apa la kak
dah banyak sangat da akak beri kat org
moge akak tetap jadi kawan terbaik org
tu pon dh cukup
sayang akak

11 comments:

cinta said...

Babe~
Cantik pic u bertunang ya. i put in my blog. cantik sgt u..

miss u babe, Muah!

aNaS said...

kalau dia la yang ko maksudkan..
memang tak kan pernah lupa besday kawan2..

hepi besday gak utk ko..

*actually aku dh terhilang sume besday kwn2 as henpon aku gone..
tu psl aku ty ko dl td,tkt tesalah tarikh lak..hehehe

cinta said...

Babe~
U nampak berseri tao time ni.
Jgn bah kurus sgt.
Just nice sgt2 time ni.

Doakan utk sy ya Babe~
tq..
Muah!
Congrats again!
jgn lupa bln 5 tao.
Jemput kami! Hehe!~

blur " ~ " specky o_O said...

hepi besdey d0k :*

sowie psl mende tu aku xleh tlg :-ss

h0pe makin cumil 8->

wanie said...

huhuhu xbest lar arijadi menjadi tua setahun aduh

happy birthday dear

Anonymous said...

hello sis,
ampun sgt2 kt agk bz saat ini.. mcmana bole lupa ekk??
ishh ini sbb kj yg berlambak la.. dgn auditor yg x stop2 tanya..
smpikn busday akk pun kt lupa..
huh.. bosan nyer.. lebih baik buat kek..
soryla..
anyway happy busday!!!
kalau sempat kt wat kan kek utk akk.. x nk janji apa2 takut x tertunai.. huhu..
ucapanku moga akk dpjgkn umur & dmurahkn rezeki.. moga2 cinta hati akk tu akn buat akk bahgia selalu..
lebiu.. mmuahh..

(~_~)

Anonymous said...

moi : bkn td malam la.. malam tadi.. huh!!!!

waNNa said...

hepi bufday to u..
semuga panjang umo..murah rezeki..
bahagia selalu..;)

Intan said...

cha - heppi belated besday n samat bertunang dari aku, walaupun aku lambat tapi aku tetap ucap..

moga ko cepat jadi isteri pada si kudut tu huhahauaha

chik Star said...

cha hepy besday...
semoge hepy2 selalu.
dan semakin chumel !

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

epy belated besday maap lambat :p