April 15, 2009

:: impian 020509 ::

"Dari setinggi dan seluas kasih sayangMU
Kau limpah kan rahmat
jua keampunanMU
kepada pengantin suami isteri
Berkatilah majlis yang akan diadakan
dengan keberkatan
dari permulaan hingga pengakhirnya
Sesungguhnya pertemuan ini
adalah dengan izinMU
kurniakanlah keduanya ketenangan, kebahagiaan
dan jiwa yang tabah
menghadapi setiap dugaanMU
Mudah-mudahan
perkongsian hidup yang dibina
berkekalan hingga akhir usia
dan kurniakanlah kepada mereka
zuriat yang soleh & solehah
Dengan taufik dan hidayahMu
beruntunglah keduanya
dalam kehidupan di dunia
lebih lebih lagi di akhirat"
Amin Ya Rabbal 'Alamin



link 1 <--klik sini

link 2 <-- klik sini


mungkin ade yang sudah terima
mungkin ada yang belum
tapi, percaya lah sebanyak 81 keping kad
sudah aku edar kan pada isnin @ 14 apr 2009
bukan aku yang post, tapi despatch di sini la
harap harap dia betul betul masuk kan kad2 itu dalam peti surat
heh

maaf. kalau kualiti kad sangat rendah
kad aku tiada bauan
kad aku tidak dari kertas tebal
kad aku tiada warna warna
tapi, dari hati aku yang paling dalam
yang paling ikhlas
aku jemput kalian
sile hadir ye
sila hadir bagi memeriah kan majlis aku dan dia
kalau dulu, kalian selalu teman tika aku sedih
tika aku jatuh
sekarang, sila teman aku pada hari bahgia aku
hari indah dalam hidup aku

aarrghhh .. siapa sangka
lagi 17 hari aku akan di ijab kabul kan
debar dalam hati aku, jangan kau tanya
sebak dalam dada, usah kau tanya

jangan lupe,
janji kita ye
3 mei 2009
kite jumpa di singgahsana aku dan dia
jemput datang ye

12 comments:

Mrs. Wifey said...

Congratulations Icha. akhirnya..

tumpang gembira tengok orang lain bahagia!.

moga ikatan ni kekal hingga akhir hayar, Insya-Allah.

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

icha umh dot dia biler...ades bedebar2 gaks neh ehehehhe

Budak Pemalas said...

cha, dah dapat kad tapi so sorry takleh datang majlis belah icha..

nak g belah aswad,leh?? pls222...

:)

.::WaNiE::. said...

hah lagi 17 hari ke :P huhuhu

-icha03- said...

ms wifey
tenkiu ;)

anna
pembetulan neh
"dot" tu name cha la
ermm .. nk dtg umah dia ek?
bole kot..
kang cha kasi map
heh

diana
dh smpai ek kad?
xpe..kang cha upload map,
belah aswad kat sini
oke

wanie
ye la
gugup ni
hehehe

.::WaNiE::. said...

gugup? seronok la cha..eee best tauuuuu jadi isteri org :P kene dera buat kopi tetiap malam hahahaha

(o_0) said...

wanie ko kena dera wat kopi tiap mlm jerk.. aku rase ok lg kot..

tp kalo wawad punye dera... hurmmmmmm.. jgn ada yg larik blk jb sudey la ... muahahahahaha..

aku nk kad wawad :-s huwaaaaaaaaaaaa....

nk g dedua xkire.. xkire..xkire..

^^CoMeL^^ said...

Walau apa pon kad kaMo ttp
chantek!!
mo gie majlis kamo cha..
tp sempat ke mo balek hari ni..
huwaaa

bagi kad wawad leh??
wawad cni jek kan..
tk smp umah cha smp umah wawad pon wokey kan *kiss*

engkau.. cha.. aku.. suki.. said...

aku da dapat..
tgk cane.. k

Intan said...

AKU DA DAPAT, N INSYALLAH AKU NGAN M16 AKAN HADIR SEBELAH WAWAD EK...

BELAH KO DEKAT SGT :p

PAPEPUN MOGA KO BAHAGIA :x

MESTI KO CHANTEK DARI WAWAD KAN =))

Anonymous said...

suki : ko dtg x belah aku nih..?? aku nk kasi ko kad tp aku x alamat email ko la.. tp aku dah bitau ahmoi yg aku jemput ko ngan ciki.. oke..

kuin said...

ada sesape ijinkan saya juin p skali.. xde geng.. silalah bg tahu saya.. saya xkisah .. 22 belah pun ok heheh...