February 10, 2012

:: mac is around the corner ::

bulan depan mac
tiba tiba terfikir pasal birthday party
yup. aryan's party
kalau tahun lepas sambut di KL
yang mana, keluarga aku dari JB tiada meraikan
(kecuali makcik aryan dari uitm neg 9)
jadi, macam terfikir nak buat tahun ini
untuk keluarga di Johor & Singapore
juga untuk keluarga di KL, kalau sudi hadir


tapi semua dalam perbincangan
kene usha budget
kene usha masa
kene usha macam macam
tengok lah. kalau jadi
nanti aku jemput
insyallah

ohhh. i need my planner
cheeemmmm
huk huk huk





6 comments:

Emynz said...

bile eh tarikh b-day dia ? yang ingat dia sehari selepas damia. 21 eh ke sebelum lol tetibe ilang ingatan

Kejap jek dah 2 taun , da besa buddy boy!

Es hash ei Ka Ei en said...

wa wa wa wa..

bestnye...

sekejap je kan masa berlalu rasa cam baru je lagi organize besday aryan..
merempit tghari pi dbkl pi balai polis.. pengalaman yg sgt bernilai. hehehe..

agus nk try buat utk anak dia ala² tmn pon xdpt² hasil ilham besday aryan last year.

tahun ni tema ape pulak ye..

mochitsuki said...

la.. befday aryan..
memati befday ko aku ingattt

-icha03- said...

mynz
21hb :)
tu laa...
kejap btol mase berlalu...

chem
banyak sangat dah kau bantu
alahai
tiba2 sebak!!
tahun ni, igt nak tema pelangi
wuwuwuwuwuwu

chi
sampai hati
huk huk huk

Es hash ei Ka Ei en said...

naaaa.. xmo sebak².. kang aku lg sebak sbb xdpt nk tlg thn ni sbb jauh.. uhukkk !!

rainbow.. :x

huyoooo cantekkk kalo ada pelangi yg real mesti lg mantop ni..
hehe

*doa tolak hujan ada tp doa untuk timbul pelangi xada la pulak. so kena doa sendiri² la.. ngeee*

chi ni dah anak 3 urat makin byk putus tu yg dia cam mamai je.. kannn chi..

SayaBudakPemalas said...

Wahhh dah 2 tahun dah..

Cepatnye~~
:))