November 6, 2012

:: santai di monsta cafe johor ::




lama betol tak update
macam takde semangat la nak update
macam takde apa apa yang nak di kongsi
cuma nak cerita minggu lepas pergi makan kat cafe yang super cool
mesti ada yang dah tengok aku update di instagram atau pon Fb
yup yup
monsta cafe




::ehsan google::

actually aku baru tahu cafe ni dalam dua bulan lepas
aku kan memang suka cari cafe cafe yang cool
then, aku saja je google
sekali keluar pulak pasal cafe ni
dah lama plan nak ajak incik suami
tapi asek tergendala
plus poket juga asek bocor
hik hik hik
tapi selera dah mencanak-canak nak makan
soo..minggu lepas ada duit lebih sikit
terus la ke sana
siapa siapa turun JB
aku syorkan singgah la sini
makan sedap, deco cantik
sangat selera dan santai
cuma tak best nye, masa kitorang datang
section atas close
dari apa yang aku gugel, tingkat atas lagi cantik deco nya
arrrhhh .. memang nak kene return ni
tunggu incik suami sampai la
dan, oh yee.. malam ni incik bos ajak makan sana
sempena befday dia
tapi, aku tak pergi la kot
nanti sampai rumah lambat
kesian aryan
ape pon enjoy the pic ye
aku tak masukkan semua
hanya sedikit gambar yang aku cilok dari FB













kitorang siap order lagi
dan siap pindah meja
sebab macam malas je nak balik dulu
macam nak rilex2 je lagi kat situ
tapi sebab aryan dah bangun
dan macam biasa, bangun tidur dia agak cranky sikit
so... 
biarlah kami berundur

seronok nya masa tu sebab tak ramai orang
nak berposing bagai pon tak malu sangat
orang kate, if malam memang ramai
tapi memang ralat tak dapat naek atas
mesti datang lagi ni

kalau tak percaya
cuba korang google @ image
"monsta cafe johor bahru"
cun cun beb...
yang penting sedaaaaaaaaaaaaaaaaaappppp
^-^

3 comments:

Emynz said...


apesal mase aku dtg ko x google huwaaa.. Ewahh drama kan hahah. Deco mcm kewl

.::WaNiE::. said...

bila aku nak sampai jb =.="

ahahahaha

NURUL JAMIAN said...

JB sekarang mcm2 dah ado kan. legoland lah taman yg ada hello kitty lah