November 2, 2014

hi November..!!!

1 November 2014

Aku sepatutnya bermula semalam untuk entry pertama dalam bulan november
Ada cabaran untuk menulis blog setiap hari dari Master in Shaklee aku
Dia yang tidak pernah putus asa untuk push anak cucu untuk aktif
Dia yang tidak pernah putus beri galakan
Dan tak pernah berhenti membebel pada kami
Marah sebab sayang
Kan?

Maka anggap lah entry pertama ini adalah untuk 1november
Dan aku akan bercerita panjang untuk entry kedua di 2november.
Iaitu hari ini
Boleh?

Kih kih kih
^-^

_________________________________________________


2 November 2014

Okay kita mula kan dengan aktiviti aku di awal oktober hari tu
Entah macam mana aku terjumpa aktiviti best di Petaling Jaya
Trampoline.
Tapi ini sangat besar dan macam nak bawak kita ke zaman kanak kanak
Boleh bawak anak anak
Dan bole bergila bersama
Rasa macam pergi ber-4 tak seronok
Terus kawtim dengan cik puan ella
Ngam
Deal

Tak susah pon nak carik
Google maps or waze saja.
Senang.

Di galakkan untuk booking & buat bayaran secara online
Di khuatiri bila sampai dah full
Sebab bila tengok jadual every hour tu memang selalu nampak almost full
Satu jam rm25 untuk peak hour
Satu jam rm22 untuk hari biasa
Kanak kanak 3 tahun ke atas perlu bayar sama harga
Dan yang 3 tahun ke bawah F.O.C
Untunglah cik puan ella
Anak anak beliau dua dua 3 tahun ke bawah
Dan aku perlu bayar untuk aryan
Dan jangan di lupa
Perlu bayar rm4.50 untuk stokin khas di sana
Dewasa & kanak kanak : same price
Tak payah berangan bawak stokin dari rumah
Tak boleh pakai. Kih kih kih

Kau akan di beri tag untuk kau pakai selama sejam lah
Then bila da start kau main la sampai berguling
Anak anak paling seronok
Sebelum ni asik lompat atas katil
Kali ni dapat lompat puas puas mesti lega
Peluh satu badan

Agak adak da cukup time
Nanti dia announce untuk halau kau keluar
Hahahah
 Masa tu mesti rasa “alaaaa..da abes?????”
Haaa...giteeewwww
Rasa tak puas
Kih kih kih

Better masa kau beli online tu
Kau tengok mana yang tak ramai sangat orang
Sebab kalau main ramai ramai tak best
Rasa macam tak puas nak melompat tuh
But seriously, its fun
Pergi lah..!!!
Untuk info lanjut -- > JUMPSTREET


Have FUN ... !!!


** meb belanja gambo sikit **









video nanti lah share
ye?
seronok kalau tengok video
hahahah

adios
^--^

____________________________________________

sesambil itu
November bulan Promo Omega
meh kalau mau
contact saye
..



assalamualaikum




1 comments:

Emynz said...

balik nanti boleh bawak si intan beluncas ni melompat ngan riang gembira