November 14, 2014

:: #ichafootsteps ::


pada yang kenal aku
mesti tahu yang aku suka ke cafe yang cantik deko nya
dia tidak perlu popular
tidak perlu lokasi di bandar besar
tapi yang penting, deko nya cantik
itu saja

untuk itu
aku buat satu hashtag #ichafootsteps
aku akan share mana mana tempat yang aku sudah jejak
tidak kira lah di mana saja

last week aku ke satu cafe
VCR @ Jalan Galloway
mula mula nampak aku sudah jatuh cinta
ajak suami dan anak anak ke sana
senang saja dari rumah
memang cantik dalam nya
deko nya, dessert nya, suasana nya
best.

tips : 
1) jangan parking bersepah. 
sebab masa kami sampai, DBKL sedang operasi tow kereta
kesian satu couple tu tak sempat kejar
kereta dah kena tow
memang kebetulan kami baru sampai
terus tukar parking
hahahahahahha

2) jangan risau if hp low batt
di setiap meja ada servis plak
siap ada extension
kot nak bawa laptop pun boleh

3) datang sini hanya untuk lepak.
jangan di harap makanan berat berat
sebab cuma ada coffee, minuman sejuk & kek

4) bersedia untuk hadap full house 
sebab kerusi meja tidak begitu banyak
maka mungkin juga kau akan tidak punya seat nanti

5) nasib baik dapat lah lepak kat balkoni luar
hirup udara segar
ewaaaahh 
hahahaha 

okeh
sini belanja pic


**ihsan google









2 comments:

^PENGEDAR SHAKLEE PUTRAJAYA^ said...

macam best..
katne jalan galloway tu?

Xiao Kai said...
This comment has been removed by the author.