January 13, 2009

:: helloooooo ::

agak lama tak update apa apa di sini
antara sebab; agak sibuk sejak akhir akhir ni
banyak sangat urusan perlu di selesaikan
kemudian; keadaan di ofis sangat serabut
walau keadaan ekonomi agak lembap
tapi alhamdulillah urusan syarikat agak baik
kapal agak lancar keluar masuk dan imbuhan pon agak lazat
heh
lagi; aku memang tiade cerita menarik untuk di kongsi
or sebenar nya, ada. tapi nanti2 la aku kongsi
yee?
dan lagi; mcm ciki kate, "i've lost my writing skill"
kot la. walau sebenarnya. aku ni takde la skill sgt


*termenung*

tak tahu nak bercerita tentang apa
tak tahu nak kongsi tentang apa
cuma yang kamu kamu perlu tahu
aku gembira dengan hidup aku sekarang
nanti. insyallah. aku cerita
kamu kamu tunggu oke


korang;
jom derma ke tabung gaza
aku tgh kutip derma ni kat opis
korang nk juin ?
heh


nanti kite bual lagi
oke?


"beb. gua sayang lu
gua x sabar nk jumpe lu
kang kite deting smpai subuh
oke?"

6 comments:

Anonymous said...

gua chenta le abes babe..

13may said...

ok!


hehhe hehhe

ciKenit said...

nak jumpe lu jugak beb!
wuwuwuwu...

cha, ciki hepi.
:)

.::WaNiE::. said...

dah xbleh deting sampai subuh lar :-w

@nnap3jelov3b@by said...

waaaaaaaa sampey ati x bitau huhuhu ...nk tgk gambo..uhuks2 semoga bahagia cepat2

-icha03- said...

babe,
gua chenta lu juge

13may
ape yg oke?

ciki
x smpt jmp
org tu deting saje :p
ciki hepi ?
gud gud
*pelok pelok*

wanie,
apsl?
apsl?
apsl?

anna,
huhuhuhuh
shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh