June 11, 2009

:: LRT ::

tersangat sibuk sampai aku tak sempat nak update sini
ni update pon pasal, aku nk cerita
semalam aku dah try naik lrt
aku pon tak tau la, putra ke..lrt ke.. ape ke
aku sebut lrt je la senang
dari kerinchi sampai kg baru
macam pengalaman2 orang lain juga la
aku dapat hidu macam2 bau
dapat dengar macam2 cerita
tapi yang pasti nya
aku risau sungguh kalau aku kene raba
uwaaaaaaaaa
nasib la pengalaman pertama tak menakutkan
heh


___________________________



tempat kerja dah makin oke
kalau minggu lepas, hari2 aku kate kat encik suami mau resign
tapi minggu ni dah semakin oke
cuma aku masih gelabah la kalau mat2 saleh ni menuju ke aku
tunggang langgang aku bual
heh
aku arap tak lama lagi, english aku semakin oke la
insyallah
sebab kesian aku tengok diorg ni terkebil-kebil
tak paham ape aku cakap
*gelak guling*
nasib encik suami ade, kadang2 mau ajar aku cakap
*pelok kuat kuat*


____________________________


banyak betol mende jadi kat kampung
kejap je aku tinggal
tapi dh macam2 cerita
alhamdulillah yang baik baik saje
yang pasti, lagi bape bulan aku bakal dapat adik ipar
semoga semua berjalan lancar


rindu menggunung kat kalian...!!!
nasib la sekarang ada teknologi 3g
leh 3g same mak n bapak n semua kat kampung

oke da..
mau sambung wat keje
take care bloggers..!!

5 comments:

^^AnGGun^^ said...

MIsh u cha *kiss*
alhamdulillah semaken hari semaken dpt mnyesuaikan diri dgn kerja baru..

bile mau turun putrajaya
*siuL*

dewi said...

macam itulah kehidupan di KL, selamat menempuh cabaran!! eh icha kerja kat mana?

^^AnGGun^^ said...

*cha*

anda telah ditag nnt senang trime la award n jawab tag ye

chik star said...

CHA,
kalau pi keje, jgn sepsi2 eyh.
tkot jugak kn.
himpit2 nnti.
ee ngerinye.

Budak Pemalas said...

skang keje mane? nek lrt ati2 tau..jaga harta benda.. :)