December 21, 2010

:: kehidupanku sekarang ::


lame btol x update
kot update pon ciput2 jek
kadang2 aku pon x tau nk update ape
aku cerita pasal kehidupan aku sekarang ini la ye
keadaan sekarang agak memenatkan
lelagi sejak aku dah bekerja
pagi bgn pukul 6
buat sarapan untuk cik suami
siap2 kan barang aryan untuk hantar ke babysitter
kemas2 umah(kot smpt)
siap2 nak pegi keje
lbh kurang pukul 7.20 am dah kene anta aryan kt tgkt 16
then pegi kerja dengan cik suami
kol 6 kuar opis
turun naek train, sampai lbh krg pukul 7.20
(klu x sesak kat masjid jamek, leh smpai kol 7 la)
then, amek aryan
smpai umah kol 7.30 la gitu
memasak + cuci kain baju + layan2 aryan
setel semua dalam kol 8.30
then mandi, then makan
klu aryan x meragam, cont sidai kaen baju pula
layan2 tv jap
kol 10.30 or 11.00 bwk aryan tdo
adoiiihh
letih woooooooooo
dan aku masih cani
masih gemok.
huh



cik suami pule
sekarang agak bizi
biase la dah berkecimpung dlm dunia fotografi
kot2 sape nk kawen, leh la contact
or leh usha2 kat ♥FDM
masa untuk bercinta agak sempit
tapi terpaksa
kate cik suami, aku x bole tamak
ye ah, nak duet lebih, tp kene sacrifice la
tapi, nak sacrifice masa dengan dia,
memang satu yg menyesakkan dada aku
tapi.oh yeah.terpakse
ape2 pon aku kene ikhlas la kan
kalau tak, camane nk berkat
its oke. its oke.
insyallah, aku ikhlas

:: antara pic yg di ambil oleh FDM ::

aryan pula, hari ni genap 9 bulan
dia dah macam2 perangai da
cuma satu yang tak pernah berubah
dia x pernah berhenti tersenyum bile nampak aku
rase mcm luluh jantung. tau
ari tuh dia demam. x tau la demam ape
asek merengek
rasa mcm tension
tapi belas pula rase bile tengok muka dia
kesian si debot aku tuh
sekarang. dia dah oke skit
alhamdulillah




ermmmmm
ni je la kot yg aku dapat update sekarang
nanti. kalau aku ada masa
aku update lagi
pada follower aku
(walau tak ramai)
jangan bosan ye
aku sayang kalian.
sangat!

5 comments:

annamollydean said...

sape kate cha gemok? kurus je tgk..tulang kerangka timbul je.. ;)

-icha03- said...

ade certain part yg gemok ah
hahaha...
aniwei,
tengs msh sudi membace ;)

Anonymous said...

cian aryan demam eh.. demam nk membesor la tu.. kang xdemam cam pelik lak kan.. hahahah ataupon kan dia nk perhatian mak bpk dia yg bizi skrg ni.. meh aryan dtg umah auntie.. leh main dgn uncle zam

huhuhu tp kena call dlu la aryan.. kang auntie xdek.. ekekekekeke..

bgs ada rezeki cr duit lebih.. cam kami ni masih terpikir² nk tmbh income cane.. hope 2011 ni kami mampu buat sesuatu.

-icha03- said...

chem,
ntah bile dpt bwk dia jmp uncle zam
takot dh x nk jek..
dia skrg dh knl org..
huhuh ..
insyallah nnt aku cal yee..

jom carik duet byk2..
hahaha

Anonymous said...

kalo xknl uncle zam kecik la ati .. hehehehe..

tgh dok pikir ni cane nk cr duit tu.. uhuk!