September 30, 2011

:: Johnson's baby of the year - 2011 ::



ari tu, dalam bulan puasa gitu
aku ada masuk contest "Johnson's Baby of the Year 2011"
saja suka suka masuk kan aryan
sebab tak pernah try pon apa apa contest sebelum ni
pernah la dulu kat FB
tapi tak berapa gemar kalau konsep "like" ni
tak begitu adil pada aku
hihihihihih

sooo...semalam result dah keluar untuk top-20
dan mungkin memang bukan rezeki aryan
dia tak terpilih
lagipun, berpuluh ribu yang hantar penyertaan
dan berpuluh ribu budak yang cute cute masuk
memang mungkin belom sampai rezeki aryan




1) Akif Aiqal Irfan
2) Ang Lee Ler
3) Arshiya Daniya
4) Christian Isaac Gallyot
5) Claven Lee Zanxhi
6) Chtherea Ho Nga Hue
7) Hugo tang Tze Xuan
8) Isabelle Lai Lok Yi
9) Ivan Lam Jun Yin
10) Izz Damia Iman
11) Koemi Ooi Lee Yern
12) Meor Haizal Hazami
13) Millen Teo Yuen Jee
14) Muhammad Amsyarullah
15) Muhamad Imran
16) Nur Aliesya Maisara
17) Puteri Nurkamilla Nuwairah Alatrash
18) Santosh Gope
19) Sashvithaa Saseetharan
20) Suzanne Lucy Gavilano Batham


Aku paling suke baby no 4 / 17 / 19
harap harap antara salah satu tu ade peluang laaa
kepada semua baby; gud luck all ..!!!
korang semua cute sangat..!!!
^-^


dan yang ini, si comel saya "Aryan Rifqy Putera"
pic ni yang aku hantar
tak pe ye sayang,
aryan tetap paling comel di hati mummy & daddy
*hug hug*


6 comments:

Anonymous said...

pandangan peribadi - jika hanya mengambil kire gambar2 di atas.. gua rase gmbr aryan lebey layak utk berada di situ.. tp tu lah kite x tau pe sbnrnyer kriteria gmbr pilihan dorang.. hikhik

-icha03- said...

ermm ...
xpe...
xde rezeki..
huhuhu

Ella debab said...

wiuwiuwiuwiuuuu....

(o_0) said...

aku xsuka contest gini.. sbb pd aku semua anak tu comeiii .. bila ada gini kesian pd ibu bapa yg anaknya mungkin tak sempurna.. mesti ibu bapa tu kecik hati.

baby tu kan anugerah terindah.. walau tdk sempurna di mata org lain.. dia tetap sempurna di mata Allah.

-icha03- said...

ella
sukeee nampak

chem
betol betol betol
aku pon ade terpikir gitu
tapi tu la..
keinginan untuk mencuba tuh..
huhuhuhuh

janna said...

aryan ttp chenta ati mokde