June 28, 2012

:: june june june ::


dah hampir seminggu kot private blog
entah apa motif ?
heh

cuma nak cerita apa apa yang berlaku
masa beberapa minggu lepas
minggu kedua june, sepupu aku kahwin
majlis di belah pihak perempuan di simpang renggam
kemudian minggu ketiga june, majlis di pihak lelaki
memang tak boleh nak lari la kan
sebab rumah sepupu aku tu memang sebelah je rumah aku
mane mau lariiii ?? hahahah
cuma minggu lepas saje yang aku betul betul rest
sebab hujung minggu ni anak saudara aku pulak kahwin
adooiihhhhhh
semua nak kejar kan sebelum puasa ni
letih weehhh
tapi seronok sebab semua setel sekali jalan
rasa nya lepas ni lama juga rest la
sampai tahun depan
anak saudara aku yang lain pula kahwin
aku cuma nak share sedikit saja gambar
sebab incik cameraman a.k.a incik suami tak benar kan publish dulu
sebab pengantin pon belum tengok lagi
hihihihihi









bosan
hahahahah
tiada cerita yang menarik
harap maaf
^-^
owwhh..esok cuti..
sudah mahu rewang..
apa apa saye update nanti ye
adiooossssss....
^-^

5 comments:

Es hash ei Ka Ei en said...

penattnyeeee

hahahahaha..

syok la ko makan jeeeee

.::WaNiE::. said...

sentap ko private blog =.="

cari fb xjumpe

♥naematulsaadahismail♥ said...

haahaha..sama la saya pn bukak belog akak xleh.
tgk fb pn xdak.
tp nampak update yg stress tu :P
glad u were back..ngee..

dah ada cucu sedara ka?
naem dh ada sorng :D

Emynz said...

sesuatu sangat , hahah

janna said...

tuh gmbr atas.aryan kemaaaaeeeennn!!!