July 4, 2011

:: GEGO @ jb art festival ::





lame betol la tak update. sekarang ni memang amek masa untuk update
kadang tu takde la busy sangat, cuma seriusly memang takde mood nak update
kadang tu, ade je cerita yang nk di update tapi malas
entah la kenapa
macam biasa la, since dah lama tak update so banyak cerita nak kongsi
tapi tu la kan, tak kan aku nk update semua nya
memang tak laa

cuma nak ajak siapa siapa yang dok area JB
jom kite ke bukit timbalan jumaat ni @ 8july
kita kasi GEGO <---- bahasa melayu nye "gegar" hihih
bile baca ikot slang JB jadi gego
ini 2nd time aku nak tengok fynn perform
tapi kali ni lagi gempak sbb dia dtg dengan band
auummmmmmm ... !!!
jom ah.. jom ramai ramai :)



2 comments:

(o_0) said...

gego jangan tak gego.. hehe

en_me said...

macam sonok ni nak kena terjah.. ihiks