July 14, 2011

:: yiieehaaaa ::






ingat tak dulu aku pernah cakap,
yang aku teringin sangat bawak suami & anak bercuti?
hahahahahahahahha.. akhirnya..akhirnya...
dapat weeeh... dapat tiket murah
alhamdulillah. nasib baik chem update dan dapat booking kan
tenkiu cheem.. maken sayang sayang sayang kat kau
hahahah
yang best nya dapat amik date yang sama dengan chem n hubby
takpe lambat skit untuk 1st day tuh
so, dapat la bersama-sama bercuti. double date orang kate
impian nak triple date dengan si ella & hubby
tapi tak kesampaian sebab masa tuh ella baru lepas 2 or 3 bulan melahirkan
mesti dia tak nak tinggal baby dia yang masih kecil & comel iteewwww
hihhihihihhi
tak pe ella.. next time kite buat triple date okay?
by the time, aku arap chem pon bawak anak
insyallah ye chem? rezeki tuhan, mane nak tahu. kan?

Tenkiu AirAsia sebab buat jualan murah ni
kalau tak, tak ke mana mana la saye ini
dan nasib baik ade chem yang begitu pantas membuat booking
caya laahh... next time tolong lagi yeee.. ;)

yang penting impian nak naik kundasang semakin hampir
weeewww...weeewwww...weeewwww
seronok betol. macam nak pergi bulan depan
pada hal APRIL 2012
hahahahahahh

ape pon, aku harap, semua jalan lancar
semoga tiada aral yang melintang
semoga semua baik baik saje
semoga aku dapat pergi sane bersama suami, anak, chem & nizam
insyallah. insyallah
doakan kami ye?

mulai hari ini dah kene saving
huk huk huk

_______________________________

dan oh ye,
cik puan ella semakin bulat ye
hahahahahah
perot dah nampak skit
jage diri ye

2 comments:

(o_0) said...

tu la aku pi umah mereka aritu.. cian ella nk pi.. tp time tu br lps abis pantang kan.. pyh juga la.

xpe next time ada rezeki kan mesti dpt triple date.

aku pon risau² juge ni.. kot tetibe sebulan dua ni dpt rezeki anak .. ermm mcm xdpt gi la plak kan..

pape pon aku serah kpd yg maha esa.. xkesah memana pon. sebab dedua menjadi kegilaan aku skrg.. hahahaha nk jln pon ye nk dpt baby pon ye.

Anonymous said...

tapi tetap kene pilih salah satu kalo tetibe dua-dua dtg serentak.. hauhauahua..