October 9, 2012

:: aryan gud boboy ::



entah apa nak cerita
tak tahu nak type apa
tapi rasa macam tak best tak ber update
cerita pasal last weekend je la
^-^

last weekend,
abg dan 2 orang akak aku dari singapore datang
diorg 3 beradek tu memang selalu datang sama sama
kalau diorg datang memang full la aktiviti
ada saja rancangan nya
hik hik hik
seronok layan diorg
ala..bukan selalu pon
macam minggu lepas
kitorang pegi makan steamboat
satu rumah lah pegi
mula mula bapak aku tak nak
abang aku pujuk punya pujuk, ikut juga dia
dan aku pon mula nya tak mahu juin
memikirkan tempat situ panas
sebab kan dengan wap nya
nak bakar membakar lagi
aku takut aryan tak boleh duduk lama lama
kot kalau dia ngamuk
mesti dah ganggu diorg yang tengah sedap santap
tapi akak aku cakap
pergi je..kot mana tau aryan oke kan
soo.. aku nekad pegi je la

alhamdulillah
aryan sangat behave
mula mula bagi dia makan mee
pastu suap kan nasi goreng
lepas tu hotdog
lepas tu dia da macam angin sikit
okee...terpakse mummy upah eskrim
seronok la dia
then dia ok kejap
pastu bukak kan utube upin ipin
terus diaaammmm
aku suap ape pon dia ngap je
hik hik hik
gud boboii...<--- ni ayat dia
aku selalu ajar dia sebut "aryan is a good boy
tapi  dia pandai2 tukar "aryan is a good boboy..
terpengaruh dengan kartun boboy la tu
lantak laaa

layan sedikit gambar ni







ahad nye pula
majlis bertandang untuk anak saudara aku
sebenarnya dah berapa bulan lepas dia kahwin
tapi belah lelaki baru nak buat
anak saudara aku pon dah pregnant
2 bulan kot
hik hik hik

sile layan pic. 
baru perasan, pic dengan pengantin tarak
^-^




eksen betul dengan kasut baru
naseb muat n ngam
^-^

_____________________________________

oke
sori sebab pic semua same je dari FB
tu la sebab takde apa yang menarik 
ni je la kot
oke
bye
^-^

8 comments:

e!ya said...

nak jadi abg mesti kena jd good boboy kan!! hehehe

.::WaNiE::. said...

geram sgt tgk gambar last sekali tu

kemain smart !!


bdk skrg kan, dpt tablet ke dpt hp ke senyap sunyi la kejap .. hish !


p.s : besarnya perut !

Es hash ei Ka Ei en said...

eksen je muka dgn batmannya..

best ye mkn steamboat..
ada gril tak?

-icha03- said...

aya
arap2 begitu lah
jgn membuli adek sudah laaa

wanie
tu la kan
skrg ni da mcm habit da
aku; klu ade duet pon mcm nk bli kn tablet
biar besooo sikit dia tgk
hik hik hik

psttt:: dah 73kg skrg..mau x beso???

chem
best laaaa
tapi dgn keadaan aku skrg cpt panas
jadi nye mcm x selesa
perot pon cpt senak
mcm x puas je mkn
hahahahah
grill??
adeeee....
aku rase, diorg rugi kot bile kitorang dtg
hahahahahahahahah

Emynz said...


aku pun tatau nak update ape hahaha larikkkkkkkk

-icha03- said...

myn,
kamoooonnnnnnn
hahahahahah

Es hash ei Ka Ei en said...

hahah piranha belaka ehh

kehkehkehkeh..

ko la rugi.

sharEna said...

jelesnya tgk org preggy huhuhu....take care yer =)