October 1, 2012

:: kasut oh kasut ::




last week. ade majlis hari lahir anak budak department aku. si nana
pergi kejap. tapi agak segan sebab tak bawak hadiah
plus aku terlupa nak bagi duit yang dah masuk kan dalam sampul
malu nyeee
huk huk huk
tapi aku dah cakap dia awal awal
aku mintak postpone hadiah
next month la ye adam amsyar

sedikit pic masa majlis hari tu


*cooopppp
nampak tak kasut biru yang adam pakai
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tu kasut kat payless yang aku kenan tu
baru nak beli utk newborn baby
adam dah dapat pule
buwweeeeeeekk adam
:p

lepas tu
on the way mahu pulang
singgah kejap kat jusco bukit indah
niat di hati nak beli kan kasut aryan
kat payless tu
(plus geram tengok si chem tu soping sakan)
tapi
yang aku kenan semua takde size
tensen betul
kesian aryan

terus rasa macam saket hati
terus keluar
pusing pusing
masih juga usha kasut aryan
then incik somi kate try tengok kat satu kedai tu
aku memang tak pernah masuk pon
dia cakap ada kasut budak budak dalam cermin tu
aku pon try la usha
rupa rupanya
kasut idaman hati ada dalam tuh
perrghhhhhhhh
susah payah aku cari selama ni kat internet
rupanya ada di bumi johor ni
oowwwhhhhhh
pada hal masing masing tengah rabak
tapi gagah kan juga beli untuk aryan
hahahahahahahhaha




ade dua yang berkenan di hati mummy
tapi mummy lagi berkenan dengan si superman
tapi, sebab putih nanti susah nak jaga
sooo..mummy bagi 2 pilihan kat aryan
suruh dia pilih
sambil dengan gaya poyo aryan
"jari telunjuk di mulut... mata tengok kasut"
"buat suara.. huuuurrrmmmmm "
(konon macam tengah pikir)
then aryan pilih batman
dua kali kitorang wat test tu
ahhahahahahaha
soooo ... finally.... 


ini lah kasut aryan
beli size besar sikit. 6"
biar bole pakai lama sikit
sebab converse taxi tu size 5"
tapi nampak macam dah sendat
so...bergaya la anak mummy dengan hi-cut all star ni
hik hik hik

*ape cerita myn & chem dah terjebak kat payless
story la sikit

______________________________________

lagi satu sekarang ni
tengah kemaruk H&M kan
yang baru bukak kat LOT 10 tu
dah lama aku usha n tunggu dia bukak
walaupun aku tahu aku tak dapat pegi
tapi dapat follow perkembangan pon oke la kan

minggu lepas adalah minggu kedua pembukaan H&M ni
dan kawan aku si zu ade ke KL nak tengok Lawak Ke Der
aku ada kirim dia short untuk aryan
dan kasut untuk aku
but then, aku cancel n juz kirim short aryan je
tapi yang aku nak tu takde
so cancel la dua dua
cerita dari dia; orang ramai gila
masa dia pergi hari sabtu ramai sangat
then dia return datang lagi hari ahad
hari ahad terus kene beratur nak masuk
hahahahahhaha
gile betol penangan H&M ni yee??
mau tak gila, sebab yang terdekat cuma Singapore je
plus harga nya memang mampu milik
korang dah pergi?
wanna share?

dan oh ye,
sesiapa yang mahu pergi
hati hati
1 of my frend, ada pegi semalam
handbeg dia kene seluk
handphone hilang
so, korang be careful yaaa....
jaga beg elok elok

untuk aku
memang lambat lagi la dapat jejak
buat masa ni
if mahu apa apa
aku order dengan incik somi je la
tu pon kalau dia nak jejak sane
if tak, kirim la sapa sapa yang sudi
hik hik hik 

^-^


how's ur weekend??


10 comments:

.::WaNiE::. said...

harga mampu bilik??

cuba ko bagi satu butik lain yg harga lebih kurang mcm dia

lot 10

bukan taman permainan utk aku shopping huhuhu

sadis

-icha03- said...

eh beb
serius laaa...
try pegi website dia http://www.hm.com/my/
lebih kurang sama macam;
zara/topshop/mango/bershka
adek beradek je tu...
ari tu kawan aku beli baju
labuh & lengan panjang
plus suwit ::: rm59.90
oke la kaannn ....
;)

♥naematulsaadahismail♥ said...

Barang utk ank adalah priority kan.hehe
Style laaryan pakai hi cut tu..hehe

Anonymous said...

"jari telunjuk di jari. mata tengok kasut" - ader kesalahan perkataan di situ kan...

sepatutnya..

"jari telunjuk di mata. mata tengok kasut"

Anonymous said...

Ape daaa.. aku pun typo..

jari telunjuk di jari. mata tengok kasut" - ader kesalahan perkataan di situ kan...

sepatutnya..

"jari telunjuk di mulut. mata tengok kasut"


e!ya said...

wah semakin macho laa si aryan dgn converse tue..

-icha03- said...

naem
tu laa..
pd hal brg sndirik x beli pon
hahahah

incik
oke
dah tuka
ceesssss

aya
hiikkkkssssss

aNaS said...

H&M tu mmg agak berbaloi lah..murah sgt2 nye..selalu aku beli online ngn personal shopper je, harga diorg dh markup la kan..tgu kt setia city mall punya opening lak.. kabarnye esok 3/10..

*nak pangkah Lot 10..dh la 1st time pegi..mmg badi la pg situ

Es hash ei Ka Ei en said...

jari telunjuk di jari. mata tengok kasut"

hahaha aku dah baca entry ni awal² ritu tp xsempat komen.

pastu tgh buat keje aku dok imagine ayat nk imagine cane aryan buat tu..

pastu rasa cam MEMANG LA JARI TERLUNJUK DI JARI.. apa aku ni boleh jadi pening nak imagine benda tu..

hahahahahaha..

-icha03- said...

ana
hihihihi
takpe,
lepas ni kene lebih berhati-hati
yeee??

chem
diam aaaaaahhhh ..... !!!!