December 17, 2012

:: menanti ::




17December.
aku masih bekerja
tak sampai hati nak kecewakan bos
sebab dia mintak sangat aku datang kerja untuk hari ini
jadi nya, aku datang juga
aku pon rasa masih ade kerja yang tertunda
plus hati tak tenteram nak tinggal clerk aku ni sorang sorang
boleh ke tidak dia handle kerja sorang sorang
alahai
kalau dia fail, means aku yang fail
sebab gagal nak turunkan segala ilmu
harap dia boleh hadap la semua benda
go nana goo...!!!

macam yang aku cakap
hari ini aku kerja last day
esok & lusa (18 & 19dec); aku amek unpaid leave
khamis (20dec) johor public holiday
jumaat (21dec) aku apply cuti since balance cuti aku cuma tinggal sehari
sabtu (22 dec) aku rest kat rumah n main puas2 dengan aryan
ahad (23dec) aku admit. terpakse berjauhan dengan aryan
isnin (24dec) insyallah aku di operate
selasa (25dec) tak mungkin aku dah boleh discharge. masih di hospital
rabu (26dec) harap sudah boleh pulang
begitulah rancangannye jika di izinkan Tuhan
aku harap, berjalan seperti dirancang lah

semalam dah siap pasang segala perabot baby
(cewaahh macam banyak jeee)
katil baby
rak tempat baby mandi
senang hati aku
nanti dah nak dekat baru susun baju baju baby
sarung bantal, sarung tilam semua mak aku dah siap kan
ade dua kaler
satu set hijau, satu set pepel
cita cita aku nak pakai kaler hijau dulu
tapi mak aku belom siap kan sarung bantal nya
hihihihi
semalam aryan dah test baring kat rak mandi dan katil
bukan main lagi dia
gedik betul


sampai sini saje lah dulu update aku
esok esok aku update lagi
live dari rumah
hahahahah
harap line digi baik lah dengan aku
selamat bercuti u oollsss
^-^

6 comments:

Es hash ei Ka Ei en said...

larat lagi mak ko menjaet eh..
mak aku pon sibuk tu..

lebih kurang je due ko dgn adik aku.

dah scan dah baby gurl.

brg² semua dah penuh kat umah mak aku.

after 8yrs kembali riuh la umah mak aku dgn rengekkan baby..

hehhe xsaba!!..

aryan aryan.. dia taktahu yg mummy dia nanti nak kena belah perut.. bkn main suka lagi.

wawad dtg sana bila?

-icha03- said...

chem
jahit yg senang2 dia larat la
langsir dia da x larat da..
sarung tilam, sarung bantal bole laa

waahhh
seronok eekkk
lame x dgr suara baby
tiba2 je ade balik
mesti la meriah..
waahh bby gul..
jadi kesayangan la tu...

dia x tahu kene belah perot
dan dia juge tak tahu yg nnt x jmp aku lame
alahaaaaiiiiii
wawad dtg sabtu kot...
nk pegi boy kawen dulu katenye..
boy ke sape ekk
boy kot...

NURUL JAMIAN said...

cha dah nak start cuti ye? take care ye

.::WaNiE::. said...

perut dah cecah stereng pun gigih nak pegi keje lagi ko ni =.="

anyway dah start bercuti maybe?

hopefully everything will be fine

ngada aryan !

Es hash ei Ka Ei en said...

boy kawen..

tp aku xdpt pi :(

sian aryan.. xpe didi ade mesti dia xsunyi

-icha03- said...

nurul
da cuti da..
tapi bukan maternity lagi..
amek unpaid leave

wanie
tenkiu yee
;)

chem
apsl x pegi?
ade plan la tuuuu
:p