September 28, 2012

:: payless @ jusco bukit indah ::








:: aku macam nak beli ni untuk baby dalam perot. gile comel ::


_________________________________________



siapa pernah dengar pasal "Payless" 
first time aku dengar dari instagram noe
excited tengok sebab kasut nya cantik cantik
kasut budak pon cantik cantik

then
aku promote kat chem
sebab kat "payless" ni
jual kasut yang size nya besar besar
sebab chem pon selalu susah nak carik yang size besar
entah lah dia dah pergi ke tak
huh

dalam pada aku google tu
baru aku tahu
rupanya "payless" tu ade bukak kat JB
hahaha..ape daaaaa...
excited nak pergi dari beberapa minggu lepas
tapi tak berkesempatan

kebetulan hari ini, jumaat, rehat panjang
dan ada budak yang ajak keluar ke jusco
apa lagi
usha laaaa...
fuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhh
menggile maaakkkkkk 
nasib baik duet dalam wallet ngam ngam
aku bukan gila tengok kasut aku
(plus aku tak pergi pon area kasut perempuan)
aku menggila tengok kasut budak 
alahai..
ingat tak jenama dulu dulu "airwalk"
ade pulak jual kat situ
cool gila
esok, aku rembat satu..
tengok aahh...!!!!
yang lagi satu best nyaaaaa
situuuu..tersangat lah muraaaaaaaaaaaaahhhh!!!
tak percaya pergi lah... 
^-^
lagi lagi sekarang tengah promo
2nd item dapat 50% less
pheeeeeeeewwww
esok...esokk...
walau memang agak kering, 
tapi aku nak gak beli satu untuk aryan 
converse dia tu, aku tengok macam dah sendat jeee
tunggu bonus tahun depan, mummy beli converse baru yeee
^-^

bagi yang tak tahu store dia kat mane;

1. Selangor :: Sunway Pyramid, Paradigm Mall
2. Ipoh :: Aeon Station 18
3. Melaka :: Mahkota Parade
4. Penang :: Sunway Carnival, 1st Avenue
5. Sabah :: Suria Sabah



7 comments:

e!ya said...

wahh info yang mgeringkan poket..
weiii mmg chumel aku pon gewam nengok..harus jenguk nieh

♥naematulsaadahismail♥ said...

Waaah..kt ipoh ada...lepas pantang ni boleh angkut ank2 pi..tqqq for the info..
So kaleful

Es hash ei Ka Ei en said...

wah wah wahhhhh
aku mmg nak ke arah subang esok.. lalu la sunway.. tp nanti pk dulu cane..

adehhhh.. baru je smlm shopping jubah n blouse.. abis 200..

kang xsempat nk ke langkawi dah abis duit shopping sini.. huwaaaaaa

-icha03- said...

AYA
kasut utk ank pompuan
adduiiihhhh
saket jiwe weh tgk
cute cute semuaaaa
murah pulak tu
stress aku

NAEM
welc0me
nanti dah pegi, bg tau yee
nk tgk gak hasil
ahhaha

CHEM
hik hik hik
oke la tu...
beli kasut utk jln langkawi..
kan kan kan

Emynz said...


Apesal xde kat kl mencikk.. Sewa keta ah camni lol

.::WaNiE::. said...

ehhh,ada kat paradigm mall??

apsal xperasan hahaha


yg ladies punye comel2 tak :p

hikhikhik

-icha03- said...

myn
eleeeehhh
sekali terus penang daaaaaaaaa
hahahahahahah

wanie
very the comel
sile pegi yeee..
:)