April 18, 2011

:: minggu lepas ::



lama nya tak update
tiada apa menarik nak diceritakan
semalam; kawan lama datang jengah
lin n maslia
seronok betol
macam lin tu, ada juga la aku jumpa
tapi si maslia tu, entah dah berapa tahun tak jumpa
hampir lebih 5 tahun kot
anak dia yang pertama dah 3 tahun
sekarang dia tengah mengandung 4 bulan
wah. tak tahu nak cakap aku punya gembira
borak borak
gossip gossip
macam macam cerita
tapi tak puas hati sebab sekejap sangat
lebih kurang 2 jam saje kot
:(
entah bila nak jumpa lagi, aku pon tak tahu
haaihh :(

semalam juga bawak aryan jalan jalan kat bawah blok
bagi dia tengok alam sekitar
jerit jerit dia tengok burung terbang
kejar kejar dia tengok kucing
lompat lompat tengok budak budak main bola
tak lama lepas tu, daddy dia sampai
apa lagi, sessi berfoto la sekejap kaaann
hihihihi







6 comments:

chik star said...

ekeke.
gmbr ke 4 !!!
kiutnyeee !!!
pndai la aryn pose. nk ikot mami dedi die lah ni... hihi.

budakpemalas said...

alahai comelnye bwk beg..
bwk botol susu ek?
:P

e!ya said...

sonokkan aryan dah dpt kaki..lps nieh ajak mumy bkejar2 taww!!

aNaS said...

mashek dtg KL?xtau pon :(

(o_0) said...

comeiiiii dak kecik nie.. syok eh dah leh jalan..

♥naematulsaadahismail♥ said...

alaa...comelnya aryan dah jalan...