April 9, 2011

:: selamat ulang tahun; suamiku ::


selamat ulang tahun sayang
hari ini genap umur suami aku 29 tahun
(di belakang aku setahun)
hihihihi

sayang;
gua tak ada apa nak beri lu
gua tak ada apa nak buat untuk celebrate befday lu
sebab sekarang ni gua memang tak ade apa apa
cuma gua nak cakap

"semoga di murah kan rezeki oleh tuhan selalu
semoga di panjangkan umur oleh tuhan
semoga ceria selalu
semoga menjadi suami gua yang terbaik. selalu
dan semoga menjadi daddy yg cool untuk aryan. selalu"

dan juga;
"gua sayang lu dari dulu, kini dan insyallah selamanya
sedikit pon tak pernah kurang
walau lu selalu cakap yang gua sekarang lebih2 kan aryan
tapi percaya lah
cinta gua pada lu tetap teratas

gua bersyukur sebab dari dulu sampai sekarang,
lu tak pernah berubah
lu tetap macam yang gua kenal dulu

sempena hari lahir lu hari ni;
gua ade sedikit terkilan sebab
kite tak jadi ke melaka
eh, bukan sedikit tapi banyak sebenarnya
hahahah
dan niat gua nak dating dengan lu berdua pon tak jadi
sebab lepas ni dah tak ada masa dah
:(
tak ape la
mungkin belom rezeki kita
gua akan tetap tunggu
sampai nanti bila rezeki kita akan sampai
untuk kita bercuti. untuk kita bertiga
untuk kita kita sahaja
insyallah nanti

gua sayang lu
insyallah; sampai nanti. sampai mati


3 comments:

Anonymous said...

hati dah mcm telaga..

tengs.. :)

(o_0) said...

epy belated besday en wawad.

* tula kan cha.. frust eh xdpt g mlk.. zam pon asek ungkit je.. sbb xdpt pegik.. huhuhuhu xpe la mebi next time. *

-icha03- said...

cik suami
kenape telage?

chem
pssttttt
hi-5 kan zam
ckp dari aku
huhuhu