June 20, 2011

:: last weekend - 19jun2011 ::




seperti semua pon tahu
last week adalah hari bapa
aku dan akak aku wat plan nak ajak bapak aku berkelah
bukan tepi pantai, tapi di bukit layang layang
tapi sebab masing masing tak cukup bajet
so kami buat ala kadar saje
mi bapak (kami panggil mi bapak sebab dia paling suke mi ni)
koktel + hotdog goreng + kek
itu sahaje
dan kami tak panggil pon adek beradek lain
kita kita saje yang ade di rumah
nasib baek bapak begitu sporting hari tu
sebab, bapak aku emosi nya tidak menentu
dan aku tahu dia sangat gembira hari itu
aryan pon seronok main lari lari di padang luas tu
tak bole nak di pegang da
berlari saje kerjanye

kepada bapak aku, Saad bin Ibrahim
aku ucap kan selamat hari bapa
moge majlis kecil kami ini mengembirakan bapak
walau kami tiada ape mahu beri, tapi kami harap bapak suka
dada sayang bapak ^-^

dan kepada ayah mertua, Kamaruzzaman bin Mat Kamin
walau aku jauh di mata, semoga ayah gembira di hari bapa
entah bila kita akan ketemu, tapi semoga ayah sehat sehat selalu
dot sayang ayah










__________________________________

hari sabtu lepas, aku suruh encik suami ke Central Market
sebab kat sana ade pelancaran buku yang di hadiri oleh fynn jamal
aku rasa, dah ramai kot kenal dia sekarang ni
dan wah, sangat gembira sebab FJ sudi pose istimewa untuk aku
terima kasih incik suami sebab gembira kan saya
dan terima kasih Fynn jamal sebab sudi layan gila suami saya
^-^




kiyut kan conversation ni??
hahahaha
^-^




daim pon ade oke :)
Ranap by Fynn Jamal
Bogel Menuju Tuhan by Zahiril Adzim

1 comments:

(o_0) said...

huh jeles aku... best la gmbr tu...
eee chhaaaa... hahahha

n such a sweet hubby itu incik wawad..