June 8, 2011

:: review ::





fuh. berhabuk. bersawang da. lame betol tak update
kesian follower aku
hihihih
terutamanya suami aku yang di kejauhan tuh
hari hari tunggu update
tapi seriusly, mood yang sangat down
buat aku takde rasa untuk update
banyak sangat benda jadi kebelakangan ini
sedih, gembira, teruja dan macam macam
kekaseh gelap aku a.k.a ella pregnant
suke benar nampak gaya nya
ye la kan, sape pule yang tak suke bile ade benih dalam perot tuh
seronok. sampai aku cemburu sebab aku bukan orang yang pertama tahu
tapi rupanye, dia call aku x dpt sbb masa tu aku kat singapore
dia cakap sebenarnye dia call aku dulu sebelum call org lain
tapi sebab tak dapat, so org lain la tahu dulu
kan?
tak penting la siapa yang tahu dulu
yang penting berita gembira kite share sama sama

kepada seseorang; (dia tahu dia siapa)
rezeki kau akan tiba satu hari nanti
bersabar dan jangan berhenti berdoa
insyallah tuhan itu maha mendengar
mungkin Dia beri peluang untuk kau ber "honeymoon" dulu berdua
atau mungkin Dia ada sesuatu yang lebih baik untuk kau
dan sesungguhnya di maha mengetahui apa yang Dia sudah atur
pasti ada. nanti. jangan putus asa. ye?

tentang kesedihan aku pula
tentang musibah yang melanda keluarga aku
insyallah, aku dan kami sekeluarga sudah boleh terima
walau kadang kadang rindu bertandang
itu buat sayang kami makin utuh dan makin tebal
walau masih belum ada kate putus
kami menanti dengan sabar tarikh 20june ini
moge Tuhan dengar doa kami
moge Tuhan kabul kan permintaan kami
insyallah

_______________________________

aku teringin betol nak bercuti
tak tahu kenape tapi aku teringin betol nak ke kundasang
ari tu, ade tiket airasia seposen
tapi aku tak berkesempatan untuk rembat
tak macam orang tuh
laju betol dia
dapat ke sabah untuk 2 orang rm50. pergi balik
wah. meroyan aku dengar
aku akan setia menanti bila AA buat promosi lagi
akan ku jejak juge kundasang itu

sedikit cerita tentang perkembangan aryan
dia maken aktif
dia maken macam macam
kerenah yang sangat menghiburkan hati aku
cuma aku risau tentang berat badan dia
nampak susut. dia kurang makan
tapi semalam aku dah beli appeton untuk tambah selera makan
arap2 oke la. cuma arap arap jangan obes la
huhhu..nanti, macam mane nak main kat MAN U??
(saje bikin panas daddy dia) hahahah
___________________________

dan oh ye.. aku rindu kawan kawan di KL
aku rindu keluarga di KL
aku rindu teratak comel aku di KL
aku rindu shoping2 di jalan telawi
entah bila dapat ke KL
aku tak boleh cuti sampai august
sebab masih probation
kene tolak gaji
nanti nanti la aku pergi KL

oke. nanti aku update lagi
sampai sini saje untuk hari ini

untuk encik suami
terima kasih kerana memahami,
walau kadang kadang gua over emosi
terima kasih untuk segala nya
gua sayang lu. sampai mati. insyallah



1 comments:

(o_0) said...

uhuk uhuk... habukkk... uhuk...

*suku betol dok bwh meja eh... hahahaha..*

kundasanggggggggggg..... yeahhaaaa...

xpe nanti ada rezeki mesti dapat punya pergi.. bwh aryan tgk mount KK.. cantekkkk... indahhh... xdpt pergi dgn aku.. pergi dgn ella n faiz la... tp kena tgu dia deliver baby dlu n abis pantang.. kannn... actually .. waktu sesuai pergi KK adlh bln march untill may xsilap.. cuaca ok.