March 5, 2008

:: maaf ::

aku tidak ada kekuatan utk menulis hari ini
tidak ada daya utk berkongsi cerita
aku sedang sakit ini
sakit yang tak pernah aku rasa
aku rasa seperti hidup aku dah pergi
sudah hilang
maaf
aku benar benar sakit

utk agus & nisa
andai nnt cha tidak smpai ke sana
cha mntk maaf...
cha doa kan semua berjalan lancar
semoga kamu kekal smpai hujung nyawa
semoga kamu dilimpahi kasih sayang selamanya

utk chem & molly
maaf klu kita x dpt teruskn plan
aku lagik tidak tenang
bagaimana kite mahu bersuke suke
lain kali pasti ada

utk chi
di lain hari, pasti aku beli kan hadiah utk anak2 kau
insyallah
nnt kite plan lain kali yaaa..

utk ciki
maaf juge yaaa
cha x dpt peluk kamu nnt
cha x kuat ciki
saket nya seperti mau mati saja
satu hari nnt..kita pasti jumpe
berbagi-bagi cerita ..
menanges bersame..
meminjam bahu bersame
cha sayang kamu ciki ..
moga kita sama2 kuat..sama2 tabah ..

utk fynn
mungkin cha x dpt lihat kamu perform
terima kasih atas ajakan utk bermalam
sangat hargai itu
cha baru tau fynn...
sangat saket rasa itu kan ??
moge ia x pernah terjadi fynn :(
satu hari nnt, cha pasti tonton kamu

utk semua
maaf...
aku tiada daya ari ini ..

21 comments:

penyet said...

ichaaaaaaaaaa... :( napa jadi cenggini jgn laaaa..!! :((

NAAK's said...

:o

nape nieh :((

penyet said...

shemmmm.. :( pujukla ichaaaaaaaaaaaaaaa!!

Padliiiiiiiiii said...

:O


nape ni????????????

:((

NAAK's said...

nak pujuk cane :((

NAAK's said...

bg cha rest dlu ..

jgn push dia oke ;)

aku yakin nt dia pasti oke ..

dia pasti dtg :x

aku YAKIN!!

penyet said...

* sad *

NAAK's said...

meh peluk meh ..

>:D<

.::WaNiE::. said...

napa ni cha sedey2

cool down n rileks k

i know u r strong enough

ok ;)

Anonymous said...

cha...
tamo tade daya atas mende2 gini cha.
ini ujian namenye.
cha tetap untung dia masih mahu bersame oke?
cume pasni cha kena la cube ape yang ciki kate kan tu.
bantu dia rase dia mampu tuk jage cha.
bantu dia rase dia tak abaikan cha.
bantu dia rase dia bole jage cha sebaik2nye.
oke?

cha kuat... ciki tau tu.
teruskan ape yang cha ade skang ni sebaik2 mungkin.
bole?
ciki mau tengok happy ending untuk cha.
*polok.polok*

~Ciki~

mochitsuki said...

cha.. :-S
aku nanges..

dada said...

jgn risau tentang aku...
aku baek2 saja
dan jgn pernah pikir bkn2 psl dia..
dia juge sdg lagi saket..
saket sgt.. :(

haslina said...

naper..aper da jadi pada chi...moga semua nyer berjalan dengan baik..isnyallah dgn izin allah..

13may said...

alehaiii....
cool cool...

kawan kawan ramai nih...jgn sedih2 ok :)

eliyashaka said...

sy doakan yg terbaik utk kamu...

saya. said...

ya Allah, kuatkan dia.

Daddy & Mummy said...

ramai yg peduli ngan ko.. banyak nasihat yg diberi pada ko sehinggakan aku rasa kalo aku kasi nasihat kat ko, mungkin ko x begitu teruja membacanya.. apa yg pasti, aku doakan ko baek2 ja & aku sentiasa ada jika ko perlukan pandangan.. :)

Anonymous said...

Whatever happen...be strong sis...
Remember to give some space for both of you..
It comes straight fm ur heart..no matter what please dont make any decision in this vary condition.

Oh God..Please send some strenght for my sis and let her story end up with Happy Ending..Amin.

-Sape Lagi kalau bukan abg kau ni-

kambeng7 said...

cha
npe gini?
tiket kan suda di beli
plan kan suda di war war di mana2 malah di blog
bilang mau tonton fynn
(kamu gila dgnnya bukan)

cha
tenang ya
serabut ya?
maaf susahkan hatimu
tempoh hari
kalau aku tau
aku pasti cerita yg hepi2 saja

cha
kuat ya
'cepat sembuh'

* aku ini mungkin bukan teman kesayanganmu, jarang ber'sms' dgn mu tapi aku mau kau tahu..kau itu pendengar ceritera ku. tak mahu apa2 tjadi pdmu..jd tolong kuat ya.nnt siapa mahu dengar tangisanku?pls...

PenyeT said...

ske kate2 moli.. :( cede..

^-^icha^-^ said...

:: terime kasih semua ::