March 29, 2008

:: sudah lah ::


dia sudah pergi. lupekan. segala mcm aku buat. hanye utk lupekan
susah. tapi kene juge. dia masih saje sms. masih call
risau mau tgl kate nye. sangat hargai itu
tapi sudah aku kate kan berkali. aku sudah oke
aku punya keluarga. aku punye kawan kawan.
x perlu risau
dia masih saje ngadu2 masalah pada aku
tentang kerja nye. kerja nye yg punca dia tgl aku

*maaf*

akhirnya. aku reply semula
"dia sanggup tgl kite sbb kerja. jadi jgn byk bunyi. buat saje. jgn givap."
aku lancang. maaf yee
dia hanye reply "maaf kan kite"
sudah la. sudah lah. kite kan kawan. ape mau maaf maaf?
ape pon, aku juge masih kesah tentang dia
masih mau amek tau tentang dia
baru lagi kan ?? x smpai seminggu lg putus
masih perlu mase utk lupa

aku pujuk kawan2 ofis utk layan aku
pakse diorg layan ke boling. aku mau ketawa. mau kinja2
dan semalam, mereka setuju.
sangat hepi. sangat fun. sangat terhibur.
adek2 ku semua ade.
siti^uyun^zura^hasha
terime kasih adek adek. sudi mau hibur kan kakak
dunia pasti gelap tanpa kalian. pasti sunyi

aku pasti. tidak lama lagi, aku sudah oke
tidak akn nanges lagi. tidak akan terkenang lagi
segala tentang dia aku mau lupekan
bukan aku tidak sayang. tapi sbb sayang la ni
dia mahu begitu, jadi nya ikut kan saje
itu hidup dia, ape hak aku untuk campur ?
dia mahu sendiri, lepas kan saja
buat ape tahan2 ?? buat ape pegang2 ??
terbang lah. pergi lah. menjauh lah
aku sudah oke
masih ade orang yg mahu teman aku
yang janji tidak akan pergi
yang mahu buat aku senyum selalu
aku tidak sendiri. aku tahu itu

semua pasti akan baik baik saje nnt
itu janji aku
insyallah

________________________________________


lihat. saye sudah gelak. FUN oke











________________________________________

"penghibur hatiku"

9 comments:

Anonymous said...

sis thanks..
kt pun happy jugak..
tp x puas ati la 2nd game kalah..
huhuhu..
ada org ckp nak main lg next week?
kalau ye jgn lupa ajak kita tau..

suka tgk pic2 yg ada..

(~_~)=siti+

gurgurlz said...

hehehhehe...
appy dan terus appy...
pasne kiter maen badminton pulak ea akak...
kan comel senyum terus..
hehehheh....

Anonymous said...

cantik bj nike akk..
nak bli sama jugak..
hihihi..

p/s - kem slm kat sidia yg pakai bj merah tu.. cantik baju..

(~_~)

Anonymous said...

huhu..
yea besh!!besh!!
dpr wat ma lovely sista..ketawa..
HEHEHEHEHEHEHE..(gelak versi akak)
ngeh heehee

hm congrates wat kamoo,,
sbb menang 2nd game smalam..

hope t next time kte dpt berhibur bersama lg..

huhu..
lebiu sista!!!!!

mrs excsous

Fadli said...

yeeee dia sudah eppy... budak2 opis n adik2 dia byk tlg dia:))

saya pun turut eppy...


kami di kejauhan cuma leh tengok kat gambo jerk dia eppy...

aku pun mau eppy... walaupun =((

Fadli said...

aku n DIA mendoakan yang terbaik tuk cha 8->


Hidup Chaaa>:D<

.::WaNiE::. said...

wawawa gambar last sekali tu dengan baju cantik, gigi pun cantik..hahah..tingat plak baby ari tu sama jek senyum nye :D

mochitsuki said...

hehehe..
jum clubbing..
hahaha...

Oyin said...

skenyer Icha dh hepi >:D<
ske sgt biler awak senyum ;))
siyes :|