August 5, 2008

:: seram & penawarnye ::

kejadian ahad lepas buat aku rase seram sejuk
bermula dengan aku kene ikut gen2
mula mula igt gen2 tu mau cepat, mebi sbb tu dia ikot rapat2
so, aku kasi dia ruang
aku gerakkn si putih ke belah kiri
tapi aku heran, sebab dia ikot ke kiri juge
aku ke kanan, dia ke kanan juge
aku masuk kiri semule, pon dia ikut
kemudian, aku nmpk petronas
memang niat aku mau pegi atm, cucuk duet
tapi aku jadi maken seram sebab dia ikut juge
aku masuk parking, dia juge masuk parking
tapi aku lagi bijak peeee
dia masuk jek parking, aku cepat2 kuar smule n blah laju2
aku nmpk dia ikut
tapi, bye bye laaaa
sebab dia dh tertinggal
*gelak kuat2 dlm keta*
sape kate si putih aku tu x laju ???
*jeling si kurus*
laaaaaaaaaaaaaju tauuuuu
but still, aku takut juge
1st. dia tu siape ?
2nd. apsl dia follow aku
3rd. dia x nmpk muke aku pon. sbb kitorg terserempak kat simpang
(x kn la dia nmpk muke comel aku. gelap kan? )
muahahahahhahaha... pasan x hengat..!!!!
4th. aku ade wat slh kat keta tu ke ?
dlm pale aku cuma pikir
mebi, dia slh keta kot
lantak la sane ...!!
arap2 dia x nmpk keta aku lagi kat mane2 lps ni
insyallah

seram sejuk aku jadi 3 kali ganda
bila, aku smpai jek umah sewa aku tuh
aku tgk, 1 mangga dah terbukak
pada hal, seingat hutak aku
memang aku pasti 300%
sebelum aku kuar umah, aku dah lock 2-2 mangga
tapi.... ?????
sial sunggoh...!!! aku sangat takot
tapi, aku wat2 berani
masuk rumah, lihat semua bilik
dan lepas semua nye oke
aku sms kak yana. soh dia konpom kn dgn owner umah
kot2 diorg ade dtg umah
tapi, dia kate tiade
so, untuk sedap kn hati aku
aku anggap saje, yg mebi aku terlupe nk lock 1 lagi mangga tuh
walaupon, sisi laen nye aku sangat sangat sangat pasti aku dh lock
watever...!!!!
moge lepas ni, tiada lagi kejadian2 mcm tu jadik lagi







tapi. lepas segale seram sejuk tu melanda aku
aku dapat sms
lbh krg bunyik nye mcm ni ::

"aku maken jek wisau. aku sayang kau"
"aku tamo ape2 jadi kat bakal isteri aku"
"kau jage diri tau"

dan lepas baca itu
aku rase macam.. macam...
melayang kot...eh tak... terbang laaa...
lps tuh, rasa mcm nk joget2
dan yg pasti nye...pipi aku merah2
aku lompat2 sambel gelak2 miang kat depan tv
aku miang ke? gatal ekk ??
ye kot... hahahahha
sebab dia sebut "bakal isteri aku"
owwwhhh yeaaaaaahhh ......
segala seram sejuk tu semua hilang serta merta
tiap kali aku bace semule sms tuh, mst aku senyum2 sendirik
giler miang ekkk ????







hyeee bakal suami saye
mari kawen..!!!
mau ?? mau ??
nanti takde la gen2 tu kejar2 kereta bakal isteri awk lagi
*kenyit mata*



-mrs kunang kunang-

8 comments:

(o_0) said...

saje je kot keta to nk memain .. tp pdn muka kena tgl blkg .. muahahaha bijaksana gak ko ni.. kire IQ tgi ah ..lbh tgi dr AGus tu kan kan .. =))

wowwwieeee bkl istri.. lalalala..

08/08/08 nikah dlu la .. muahahaha.. diz friday .. =))

Anonymous said...

chem
tp agak seram laaa
sebab dia mmg ikot dekat giler..
aku igt nk wat stunt,
brek mengejut
tp kang...
sian lak kat si putih aku tuh..

huhuhhu ...
*pipi merah*

diz friday ?
x hagak2 ko ni
muahahhaha =))


-icha-

(o_0) said...

bahyes weh wat stunt .. putih dah ah kecil .. kang terbalik cam alice lak :-ss ...

'keta buatan mesia' <--pesal ntah derang suke ckp cani :|

date tu kan 'ong' kate org cine .. ngee.. tp kate org melayu .. ong gedek gedek ahc am katak =))

Anonymous said...

lain kali simpan electrical shock kt dalam hand bag ye. utk keselamatan. ramai pompuan yg simpan benda tu. klu kena sure pengsan punya. gerenti.

(o_0) said...

xsmpt kua dah shock dlu :|

Anonymous said...

chem
buatan mesia pon xpe laa
janji leh gerak
huhuhuhu

anony,
mane mau carik
itu mende ??
mahal tak ?
huuhhu

chem lg,
ape yg shock?
huhuhu


-icha-

^^CoMeL^^ said...

hagaknye gen2 tue mo ngurat
putih tak..
huhuhuhuhu..

tp mmg cha bijak la ..
syabas2..
klu kuo trus gie atm tah hape2 la jadik hek:-s

penyet said...

best giler percintaan korang nie.. giler swett!!

aku tumpang gembire..muahahaha