August 27, 2008

:: tahniah & maaf ::

(23 august 2008 @ sabtu)
untuk 2 sahabat aku
di sini; aku ingin ucap kan
tahniah & maaf
tahniah sebab korang dh selangkah ke alam yg baru
untuk ko N
aku mntk maaf sbb x dpt hadir
maaf sangat sangat
aku arap ko paham
dan aku tetap doa kan yg terbaek utk kau
moge ko kekal smpai ke jinjang pelamin
smpai ke akhir hayat
insyallah. ko kawen nnt aku dtg
maaf lagi
aku betul betul mntk maaf



untuk sahabat lelaki aku yang terbaek
aku tau, ko kecik hati
aku tau, ko merajuk
sungguh!!! aku mntak maaf
bukan aku xnk dtg
bukan aku sengaje x wish kau
aku cuma betul betul mintak maaf
aku doa kan
ko kekal sehingga hujung nyawa
moge bahgia itu milik ko berdua
sori. aku curik pic ko
tapi siyes!!! bini ko cantek la siot
sangat swit
kemslm dia
ckp dia, jage ko elok2 oke ;)
lagi skali. aku mntk maaf
arap, ko x merajuk ngan aku lame lame
arap, ko bole jd kawan aku lagi
oke ?

lan; ko majuk la cane pon
ko tetap kawan aku
oke ;)

12 comments:

(o_0) said...

lan dah kawen :o

wowwwww

tahniah kat lan..

majuk :| ala xpe bini dia pujuk nnt :))

tp jgn jd cam kwn aku.. sampai skg di ungkit sbb xg wedding dia :-ss

tu sbb pas je kes tu sape ajak aku ..aku akn cube pegik.. :p

kunang-kunang said...

mmg la cuba shem
tp..
x dpt pegi juge
nk wat cane
huhuhuhhu

ghost said...

aku x majuk...
cuma sedey jek sbb..
sahabat pompuan aku yg terbaek x dtg mjlis gemilang aku..
haihhh...
pe2 pun yg jd ko ttp kwn aku cha..
aku xkan pernah lupa jnji itu..
thanx 4 ur wish n utk chem, sowi aku x kepoh2 kn mjlis aku kt ko.. hehe
n.. oittt mane ko dpt pic aku??
ni mesti kje chi... :-w
hampagasmasakpetronas tul la...

U.Lee said...

Hi Kunang Kunang, wow! You have a beautiful blog...love the falling stars.
Beautiful photographs too....chantek betul couple ni, ha ha.
You have a great week, Lee.

Oyin said...

:o Lan kawen dh..
x jemput pn [-(
aku lak mau majuk arr muahahahahaaa

ghost said...

aduyaiiii...
ko nk majuk ke oyin??..
maaf la klu aku xde in4m pd kwn2 yg laen pasal hal ni..
pe2 pun doakan la kebahagiaan aku dunia n akhirat k...

kunang-kunang said...

lan,
tengs
masih sudi jd kawan aku
camne dh jd somi org?
besh?
lalalalala

lee
TQ
welcome to my blog =)

oyin
dak ni mmg
sume pon dia x jmpot
hahahah
eleh..
mcm la ko leh dtg
buweeekkk

(o_0) said...

lan ^ bini ko cantek :x .. semoga berkekalan ke akhir hyt..

ntah yin ni cam leh dtg je b-(

:))

ghost said...

cha~
erkkk... camne nk ckp eh??
"nyum nyum.. slurpsss"
lalala.. =))

shem~
thanx.. bini aku cantek??
aku plak??.. kuikuikui...

Oyin said...

lan kawen kt oversea ker??

.::WaNiE::. said...

camtu aku pun majuk lar cha ko xdtg wedding aku tahun lepas

err bleh ke?

hahaa

kunang-kunang said...

lan,
statement x leh angkat arrr
siot je ko....
muahahahah

yin,
dia kawen kat london la
ko tak tau ke

wanie,
dah terlambat la ko nk majuk
buweeeeeeeeekkk