September 7, 2009

:: hujung minggu wit my boyfriend ::

sejak masuk bulan puasa hari tu
tak pernah lagi kami berhujung minggu di rumah sendiri
minggu pertama di batang kali
minggu kedua di JB
dan minggu ni aku rasa seronok sangat
sebab dapat luang masa berdua di rumah
seronok
sebab dapat baring baring
dapat tengok tv sambil terbongkang
dan paling best
dapat dating dengan my boyfriend
dah lama tau kitorang tak dating

tapi tu la
niat di hati nak tgk "final destination 4"
tapi aku risau pulak aku terkejut-kejut kang
tak elok la untuk perempuan ngandung macam aku
kan chi?
so, kitorang jalan jalan saje la
dan aku paling suka part;
abes kan duet beli barang untuk penuh kan dalam fridge
hihihihih
seronok laa

sayang...ape plan kite untuk this weekend?
gua mcm nk mkn nasi ayam penyet yang gua ckp tuh
yang kat the curve tu
tapi gua x tau kat mane
selera la tgk
huhuhuh
sape tau lebih detail kedai tu kat mane ?
kasi tau skit
kesian la kat ibu ngandung ni
teringin benar ni ..
plisssss..... ^-^
__________________________________


owh yeee..
semalam sempat juge singgah kat majlis buke puasa VF
dapat la jumpa kawan2
rindu sungguh
tapi, dak yg pakai baju serba hitam tu
tudung itam putih tu
kelam kabut betol nak balik
dah ade orang marah keee klu blk lmbt?
ngeh ngeh ngeh

12 comments:

aNaS said...

dada,
nak mkn nasi ayam penyet @ the curve eh..
lokasi dia dekat ngn flea market tuh.
ko naik ikut escalator kat ape name kedai sushi ntah..ko naik2 ko jupe hometown kopitiam, ko tgk depan dia ade restoren ayam penyet..kene pegi cepat tau, bulan pose pun full booked..
*puase ke -3 aku mkn dh mkn kat ayam penyet..
PERINGATAN : jgn order es cendol dia X SEDAP oke..

-icha03- said...

alahai..
sll fully booked ?
cane nk booked awal ekk ?
ko tau tak ?

teringin benar ni .. :(

e!ya said...

haa cha dah stat ngidam!!!!
so cpt carikk..nnt air liur baby mleleh jer (ops!!org tua2 kata)

-icha03- said...

aya..
dah lame x ngidam..
ni baru start ngidam blk .
teringin benar..
aku ni mmg hantu makanan2 indon..
hahahah...

(o_0) said...

heh..mana ade org mrh ah... aku tmpg org :-ss bpk dia dah tgu kat lua pagar.. so kena la kelam kabut..

ampun yee.. blk tu terasa bdn letih giloss.. anyway tks for coming n sorry sgt aku tak smpt nk burak² ..jgn terasa yee.. sian ko dok sorg² :(

mochitsuki said...

pompuan ngandung kena tgk..
citer ganas2.. <-- kalo nak lelaki..
citer romantis2.. <-- unisex..
citer jiwang <-- ti au au lak..
hahahaa...

ala.. jgn pikir sgt aa wei..
wat biasa2 jek..
oke..

.::WaNiE::. said...

carik ar branch lain:P

tp saya tau kedai tu kat mana..nak banjer saye ke bleh sya book kan ..kuikuikui

mochitsuki said...

wanie... bukak jek buku log..
masuk nama cha..
da tentu2 cha xpat makan.
erppp

(o_0) said...

nah wehhhhh utk yg mengidam

http://masak-masak.blogspot.com/2007/11/waroeng-penyet-curve-mutiara-damansara.html

PENYeT said...

ala apa ada hal icha.. jgn pk sangat la.. tgk je cerite apa nak tgk.. agus siap bawak nisa tgk cite seram lg dlu masa pregnen.. siap terlanggar kucing.. [ ni aku paling cuak ..tetiap mlm bdoa ilangkan rasa bsalah..:-s ]comel je tiara lahir.. alhamdulillah.

* nak ayam penyet pe susah dtg jerkla umah agus kah kah kah *

mochitsuki said...

agus2..
hampeh jek..
tulisan pon da gunung ganang..
cam meza..:p

penyet said...

MANE ADE GUNUNG2.. PERASAAN KO JERK [-(