September 4, 2009

:: untung nya aku ::

aku tak tahu kenapa
komen komen dari wanie
selalu terkesan dalam jiwa
macam yang kat bawah ni
_________________________________

.::WaNiE::. said...
err xtau la nak komen ape ni..
cumenye sbenarnya nak ckp
untung nye ko cha
somi ko salu je beralah ..
sangat untung

September 1, 2009 3:30 PM
__________________________________

jawapan aku;
aku memang beruntung dapat dia
yang paling utama aku nampak tentang dia
selalu sabar dengan perangai aku
yang maken teruk since aku pregnant ni

dan yang nyata nya
tiada apa untung yang dia dapat
sebab pilih aku
heh
serius
kecuali sekarang aku ngandung kan anak dia
tu je la
kot.

moge nanti nanti
aku boleh jadi isteri yang membangga kan dia
bila?
aku pon tak tahu
^-^

7 comments:

mochitsuki said...

emo lebeh aa..
mak budak ni..
nnti anak gembeng..
kuat nanges..
cam ko..
ko nak anak ko cam ko ke??
lekas2.. jd cam dulu..
ko kan kuat..
kuat cam wawad.. hehehe..
ko da plan nama anak ke??
*ti share2..*

-icha03- said...

woiiii...
ne ade emo laaa...
sengal ..!!!
nama anak ?
x plan pon ..
dh tunggu ari kang br carik..
lalalala....

mochitsuki said...

hahaha..
xemo ek..
tu terang2 sana da cakap..
trasa dgn ayat wanie..
xmo ngaku ke..
*garuk2 prot ko..*
biar strech mark..hahaha..

ko plan aa nama anak..
nak letak puteri ke..
hehhee

aNaS said...

dada,
same la kita..
perangai maken tak senonoh,seb baik la dia leh bertolak ansur..

*ibu mengandung mmg cam ni ke ek?

mochitsuki said...

anna..
pon da ada isi ek..
waaa

.::WaNiE::. said...

eley ko ni ayat cantu pun nak touching touching huhuhu kental la sket

(o_0) said...

dah nmpk perut.. hahahaha

weh ko igt tak dlu b4 ko kawen kita plan ke bandung.. pastu aku ckp mesti time plan tu ko dah ngandung.. muahahaha

seb bek kan xjd ke bandung .. kalo tak ade ppn ngandung nk ikut lak.. huhuhu