September 14, 2009

:: my weekend ::

errr... seperti yang telah di rancang
sabtu ari tuh
dapat gak aku makan kat "Waroeng Penyet" @ the curve tu
memang full seh
siap ada yang beratur kat luar tunggu orang abes makan
kesian diorang
aku & encik suami order ayam penyet "flattened fried chicken"
pastu aku order "gado gado"
sedap dan best
paling best sambal dia
pedas dan nyuuummmm
cuma tu la, takde sup. agak tercekik la
hihihi
aku nasihat kan, sape2 yang nak pegi kang
oder la sup yeee


pastu ronda2 kat metrojaya
carik present untuk baby
baby molly
baby aienz
dan baby akak ipar aku a.k.a "kak teh"
letih sungguh berjalan
sakit pinggang aku

ahad pulak
kitorang kemas kemas umah
nak raya la katakan
tu pon tak siap betul
terus tertido lepas setel
pada hal dah janji ngan chem
nak pegi umah aienz
nak jengah dia yang baru lepas bersalin
maaf ye aienz, letih sangat la
nanti kite jumpe yee
pas terbangun tu
terus siap2 ke bazaar
sebab nk buka umah paiz
dengan dak2 yang pegi umah aienz tuh
seronok juge buka mcm tu
walau tak ramai, tapi sebab dah lama x jumpa
jadi best la
*kecuali chem tuh, selalu jek aku jumpe :P

so....malam ni
start balik kemas
tapi tu laa...
selagi aku tak dapat rak tv & rak kasut
selagi tu aku x puas hati
huh ...!!!!!!

6 comments:

^^AnGGun^^ said...

ayamakkk!!!
nampak sungguh menyelerakan menu tue..
kat curve eh??
jawabnya makan pas raya jek la neh

(o_0) said...

nthanye .. buat aku lak ngidammmmm huwaaaaaa...

ala nk ajak bf xleh.. dia tu failed la bab jln ni..(opss terkutuk plak) aku lak mmg jln kl ni agak expert.. tp kalo nk ke ikea tu mmg aku igt² terus lupe.. uhukk !!!

ermm g singapore terus la.. kalo sst pon ade alasan kn.. kat tmpt org.. dr sesat akt tmpt sendiri :|

wahhh xsaba nk tgok umah korg .. cpt la buat house warming.. eh silap dah nk raya kan.. so OPEN HOUSE la hape lg!!!!.....

-icha03- said...

mels,
sile la singgah yee..
sedaaaappp

chem,
ari tu org ajak takmoh...
s0mb0ng..
pasty buke kat umah juge..
huh..!!!!

^^AnGGun^^ said...

icha
klu gie pon kena pas raye la..
rabu da lastday kat KL..
tak sempat lorh mau gie curve..huwaaaa

shem
nko kutuk dia ye...
hamboihhh behse dia..aku repot kangg

chik star said...

oh same la ...
nak rak tv. nk rak tv.....

huhu.

FlOr!sTG!rL said...

cha its ok..wah sonok eh klu umah lapang boleh bujet nk beli aper2 tk mcm umah kita serabut :P