July 10, 2012

:: Ramadan is around the corner ::

lebih kurang lagi seminggu nak puasa
lagi sekali untuk tahun kedua berpuasa tanpa suami di sisi
haaihh
harap tahun depan kembali bersama. insyallah

aku punya cita cita untuk ramadan kali ini
entah la dapat capai atau tidak
pertamanya; 
aku ingin buat ini

selain itu
ingin memperbaiki solat aku
melengkapkan terawih aku
insyallah insyallah insyallah

keduanya;
kakak aku ajak buat biskut raya
entah la jadi ke tak
kunun nya nak buat dalam 6 jenis
entah larat entak tidak
hahahaha
erm..tolong doakan ye..
^-^

kalian?
bagaiman?
baju raya sudah beli?
raya mane tahun ini?
^-^




4 comments:

e!ya said...

alhamdulilah..
niat yg baik akan dpermudahkan..;)

Emynz said...

taun ke-2 beraya di perantauan, aura nak raya tu tak terasa sgt keh keh . tapi look at da bright side, taun lepas raya sensorang sbb da other half kijer, taun ni ade intan. Opah dia anta baju raya nanti, mebbe pegi rumah malaysia kot, tu pun kalo rajin ^_^ . As da parent pake baju taun taun lepas jek ah. hahaha!

SayaBudakPemalas said...

Tahun ni tahun pertama puasa & raya sebagai Isteri. :)

InsyaAllah raya di kampung suami.
hehe~

-icha03- said...

aya
terima kasih

mynz
comel nye
wajib update n tag aku intan pakai bj kurung oke
ahh..tak sabar...
eh.. kamon..
tak kan parents pakai bj lama kot
x semangat la cani...
ahahaha..
aniwei.. enjoy yee...!!!

dyana
arap ikhlas kan hati ye...
beraye di rumah mertua
hik hik hik ...
jadi isteri ni mmg la kene dulukan suami
kan kan kan
;)