July 26, 2012

:: sekeping kad untuk incik suami ::




aku dah tak ingat, bila kali terakhir aku bagi kad untuk incik suami
keee..sejak kahwin aku tak pernah bagi ek?
errmm ... rosak..rosak ..
bila dah jadi suami isteri macam tu la
kebanyakannya dah lupa cara cara nak beromantika d'amor
hahahahah
lagi lagi kalau da ada anak
kan kan kan

minggu lepas. something happen
memang salah aku
dan di sebabkan kami jauh
aku tak tahu macam mana nak pujuk
dan memang; sejak azali, aku memang tak pandai pujuk
memang jangan harap la
dan aku juga bukan jenis yang meminta untuk di pujuk
sampai masa hati aku dah oke, oke lah dia
teringat kat si wanie yang sangat kreatif membuat kad
contact dia; jumaat lepas
dan terus minta dia create kan satu kad untuk suami aku
senang je, aku perlu cari contoh kad yang aku rasa cantik
yang aku rasa aku mahu seperti itu
dan aku beri pada wanie
dan dia akan buat lebih kurang seperti itu

aku minta wanie terus pos ke ofis incik suami
aku minta dia pos secepat yang mungkin
tapi sebab aku order dah last minit
sooo.. paling cepat wanie bole pos hari isnin
ermm .. oke la kan

dan kad itu sudah selamat sampai di tangan suami aku
alhamdulillah. dia suka
dia cakap cantik
terima kasih incik wanie
kepada sesiapa yang nak order
sila la yee...
incik wanie ni sangat laju melayan permintaan anda !!




comel. kan?
tak perlu tahu apa isi dalam
cuma incik wanie je yang tahu
hahaahahah

11 comments:

.::WaNiE::. said...

sweet kebeno

sbenarnya sesekali kan dpt benda yg kite tak expect

mesti hati berbunga2 kan hikhikhik :p

e!ya said...

wahhh kes m'mujuk..mau bodek bonus laaa tue hahahahaa..
tapi mmg sweet sure btambah2 syg kan ahaks!!

ella said...

kan dah pesan jangan gado tarek tarek ambot, cakar cakar muke .. budak ni degil tau.. haha .. somelnyeh..kalo dapat satu seumo idop kire bertuahnye haku hik hik

-icha03- said...

wanie
betol tu
cuma sbb dah jauh ni
da x tau nk buat suwit mcm mane
hahahahahah

aya
ms tu...
kite x tau lagi ade bonus
taaaauuuuuuuu
hahahahahaah

ella
gedik
:p
ye la..ye la..
nanti aku bagi kau satu
huh..!!!

Anonymous said...

aku maseh pk - mmg burung & butang bju tu ader jual ek? ke wanie wat sendri?

-icha03- said...

incik
butang mmg ade jual
mcm2 jenis ad
yg burung tu saye x pasti
tu kene tanye incik wanie
wanie, sile jawab..!!

.::WaNiE::. said...

butang - mmg ada jual

burung - tu adalah cop, lepas cop atas kertas, guntinglah hehe.

boleh juga dipotong guna digital cutter (mcm rerama tu) ..tapi xde template burung yg kiut gitu, yg ada sume terlampau serius sgt rupenye hahaha

sekian wassalam kehkehkeh

mochitsuki said...

wahhh.. so switttt

-icha03- said...

wanie
seronok nyeee
kreatif btol budak ni..
huuhuh

mochi
auuwww....

Emynz said...

comel jek heheh!

-icha03- said...

kaaannnnn
hik hik hik ..