October 24, 2008

:: hantuk kepala kat dinding ::

okey. kali ni aku betul betul sakit
nanti, mesti kekaseh kate; padan muka kau
nak tahu kenape?
sebab aku sll kate, yg aku ni memang susah kene saket
dia kate, aku takbur
pada hal, bukan niat macam tu
tapi tu la, aku memang susah kene saket
tapi, kali ni aku betul betul saket


lepas aku dpt mc hari tu
hari pertama macam oke
masuk hari kedua (semalam) aku rasa kepala aku macam nk pecah
pening yang aku macam x pernah kene
saket. sangat sangat
aku tidak boleh lihat pc lama2
(baca:aku x bole nonton video lama lama)
sangat menyakit kan kepala hutak aku
aku rasa, mata aku macam nk terkeluar
sekarang ni, tengah menaip pon aku rasa macam nk muntah


mlm tadi, aku pegi klinik lagi
tapi, kali ni tiada mc
doc kate tido awal. nyenyak nyenyak
balik umah, sms kekaseh kate aku perlu tidur
(tapi, tiada balasan. dia kan demam juge)
lepas mandi, aku tidur
tapi tak bole
pejam pejam mata. tapi terjage semula
telefon kekaseh. sebab aku rindu
(tapi, dia x angkat. dia kan demam juge)


pagi pagi, aku bangun dengan kepala yang sangat berat
mandi, iron baju. lepas tu aku duduk diam diam
agaknye mak kak yana perasan, dia kasi tau kak yana kot
kak yana bgn, ajak pegi klinik lagi
dia risau aku x bole drive
tapi xpe, aku xnk susah kan dia
aku kate, pegi sendiri jek nanti
dia kasi aku duet, untuk spare klu2 aku perlu guna
(sebab dia tahu aku belum gaji)


terus pegi klinik. tapi x bukak lagi
aku malas nk tunggu
jadi, tiada mc la kot
harap pening ni hilang la kejap kejap lagi
kan?


_____________________

owhhh yee..
kak yana & family akan berangkat ke jakarta - bandung mlm ni
moge selamat pegi & pulang
moge ade ole ole untuk aku nnt
heh.


_____________________________


kekaseh.
aku rindu
sungguh

9 comments:

(o_0) said...

tu la len kali jgn takbur [-x

g mkn ubat sne la dey.. kasik rehat .. jgn dok dpn pc .. nnt maken weng itu kepala.

nnt diorg pigi jakarta ko tgl sorg ek ??

kasihan.. :(

wanie said...

pi amik cuti balik rumah mak ko sana berehattt

mochitsuki said...

aku cinta ko.. banyak ni..

<----------------------------------->
oke x :))

cmomoc said...

dak ini kelihatan semakin penuh dgn bunga2 cinta hehehe...

molly said...

kakak/./dah sehat ke???
hope u're getting better oke ?
:)

^^CoMeL^^ said...

cha..
cube check mata..
takot pening n saket pale punca pada mata..

kebiasaan macam tue la..
bile tgk pc ato tv lelama saket..
mata ade prob

hafiziology said...

brehat babe!!demam kus2 2!!hehe

QueenWizza said...

hye..
1st time singgah cni
demam lg? get well soon..

btw, sweet la u n ur bf tuh.. Sepadan :)

i pun jarak jauh gk..phm sgt prasaan u..
byk2 sbr k ;)

-icha03- said...

oke
saye sudah oke
sangat oke

tengs semua..

*senyum paling indah*