October 6, 2008

:: selamat hari raya ::


"cerita I"

mau cerita ape ekk ?
pasal hari raye ekk ?
macam biase. bagi aku tiap kali hari raye pasti meriah
tak pernah nye x meriah
tiap tiap tahun pon indah
tahun ini paling indah
nanti aku cerita, kenape paling indah

malas nk cerita panjang panjang
lihat pic saje bole tak?
tapi, x mampu nk upload pic banyak banyak
letih la. lagi pule malas

owh yeee.. makcik sempat siap kan sepasang baju aku
baju kebaye yang aku beli kat bandung
kebaye hijau. kaler tema tahun ni
cuma kesian akak aku, baju dia x sempat
jadinya dia pakai bj thn lepas. kaler hitam

lagi satu yg kesalnye, tahun ni x dpt bergamba mcm tahun lepas
tak sempat. sebab nye pagi pagi lagi umah aku dah kene serbu
lepas tuh, adek beradek yg kat singapore sudah mau pulang
arrrghhh...stresssss!!!!
tapi, tetap saje meriah
semoge dapat berjumpe lagi di raye tahun depan


pssstttt...cantek tak baju kebaye aku ?
nk tau tak? kekaseh x senang duduk tgk aku pakai baju tuh
hahahahaahahhah

*sila klik pic utk size lebih besar
hihihihih
















________________________________________

"cerita II"


nak tahu? kenape aku kate tahun ni paling indah
sebabnye, pertama kali ni aku beraya dengan kekaseh
walau sebelum ni aku pernah ade kekaseh
tapi tak pernah pon beraye sama sama
ini pertama kali. sumpah!
sungguh x sangke, kekaseh sanggup drive sorang sorang ke JB
semata untuk bertemu aku. beraye bersame. di petang raya pertama pulak

dia sangat cumil. eh tak tak. dia sangat kacak
berbaju melayu siap samping
hensem. tahu ?
aku jatuh cinta lagi pada dia

petang raya kedua aku pula ikut dia ke KL
beraye bersama keluarga dia
seronok. berjumpa dengan semua adek beradek dia
gile riuh. hahahahah

moge terus berkekalan hubungan ini sampai bila bila
sungguh. ini yang terindah
aku sayang kamu, aswad putera









_______________________________________


"cerita III"

hari ni @ 6/10/2008
befday satu satunye adek aku
si gemuk tu dah 22 tahun
moge dia pnjang umur, murah rezeki dan bahgia selalu
moge dia tetap jadik adek kami yang terbaek
moge dia bahgia dengan sapa2 pon perempuan yang dia damping
*sebak*
akak sayang ko adek..!!!
mlm kang, akak bwk kek
okeh..!!!




__________________________________

owwh yeee... aku sempat pegi umah agus
bedal bakso 2 kali
giler mantap
sedap sangat
tapi, aku geram pasal lupe amek pic
agus pon satu, x ingat kan..
haaaihhhhh

korang punye cerita
camane pulak ?
mari la share
mesti hepi juge
kan?

23 comments:

Intan said...

samat ari raya icha :)

maaf zahir batin ;;)

(o_0) said...

i - wahh sgt cantek itu baju.. bak sini weh.. aku xdek bj raya ni :(

yg abg wan bg tu .. xanto tempah ongkos nye ngak ada :((

tgu la utk raya aji lak kot :p

ii - pakai songkok cam kelaka je.. :)) tp leh ah cute la gak .. masih cute la tp cute lg la nabil aku :x lalalala.. *sambil lelarik kat taman pegang tgn abg bil 8-> *

iii - baksooooo =p~ sabtu ni xkire aku paksa agus wat opn hse.. aku nk mkn baksooooo =p~ [dah plan nk tmbh 3 mangkok :| ]

Anonymous said...

name gambo cover album cite KAMI.. <--bak kate kakde..huahauhua

Anonymous said...

lupe plak..aku pun sayang kamu banget..lalalala *muke malu2*

kunang-kunang said...

intan
selamat hari raye juge
maaf juge =)

chem
-lekas la buat
leh pakai sama2 dgn aku nnt
-x abes2 ngan nabil
buweeekkk
ckp la pe jek
dia ttp cumil
hihihihihi
-sabtu ni ?
ade buat bakso lagi ekk?
besh nyeeeeeee

b
cover album kami tu ke??
ni kan cerita hari raye
pe jek :p

b lg
terima kasih kekaseh
*senyum paling cumil*

pari-pari said...

weew wiitt..hehehe
selamat hari raye juge kakak!
;)
hehe
salam kenal ^^

^^CoMeL^^ said...

mels plak tade cite menarik pon thn ni..

aniwei hepi belated besday tuk adeQ cha!!
dkt2 eh dgn bufday mels..
mels 5hb retu..

mo kek jgak leh..
ngeeee

.::WaNiE::. said...

apsal sume orang raya cam best :(

mochitsuki said...

tade kata yg leh aku lafaz..
maaf..
maaf..
dan..
maaf..
*nanges2... :'(

^^CoMeL^^ said...

wanie..
mu raye pon tk besh gak eh..
seluper la kte:'(

mencikkkkk!!

kunang-kunang said...

pari pari
salam kenal juge
singgah selalu okeh..!!

mels
owwh ye ke?
so hepi belated befday
sama date ngan gf adek
moge hepi selalu oke

wanie
apsl ngan raye ko?
x besh ke?

chi
xpe la
thn dpn ade lagi
oke
jgn nanges
buruk :p

mels
tabaek nih..!!!
syukur dpt jmp raye tau :p

^^CoMeL^^ said...

tenkiu cha:*
oo sama dgn gf adeQ eh..
kire gf dia besday awai sehari la ye..
wahhh...besh tue!!
leh celebrate sesame kan..

Dyana Halim said...

nape orang lain gembira je sambut raya?
nape raye kite x best?
sobss sobss..

jelesnye kekaseh dia dtg jauh2 utk beraye..raye pertama lak tu..jeles jeles..nk jugak mcm tu..uwaaaa~~

nasazfrog... said...

hai yang... salam singgah,, cute la empunya blog neh.. :)

kunang-kunang said...

mels
tu la
sonok ehh =)

dyana
tu..tu..
rangga dh mau dtg
leh dating kan
hav fun okeh!

nasazfrog
cute ke?
tenkiu...!!!
*senyum comel*
rajen2 la singgah selalu

.::WaNiE::. said...

Huhuhu cute empunye blog, confirm sang kekasih empunye blog cemburu..hahaha sbb xkata dia kiut jgak haha

Cha, xbest xbest xbest..huh..nak pakai baju raya pun tak semangat kul sebelas baru salin baju raya :|

^^CoMeL^^ said...

cha...
mo alamat

chik Star said...

icha ~!!
lawonye bju raye ijo tuh.
tersuke pulak sye. !

wah,
tersenyum tgk pic icha dudok,si die berdri tuh.
mcm org bru lepas bernikah .
:)

kunang-kunang said...

wanie
a'ah ekk
dia mst jeles punye
hahaha
erkk..apsl lmbt sgt salin baju?
btol2 x smangat ni
huuuhuh

mels
simpan elok2 add tu ehh

bintang
bj tu bli kat bandung
murah saje =)
pic tu ekk
tu la kan..
mcm lps nikah..
tp, muke cha nmpk tua pulak
dia tuh mcm dak2
jeles ni..
huhuhuhu

^^CoMeL^^ said...

gamba macam korang lepas nikah tu sweet:x:x

cuci kasik frame la cha8->

bek buk..
akan simpan sebaek mungkin:*

wanie said...

cha, takat nak pakai baju raya dok dlm bilik xnak arrr..huhuhu

bakso superb said...

terime kasih kerna sudi dtg umah saya :|

Oyin said...

kelakonyer kudut pakai songkok
*gelak guling2*