October 31, 2008

:: huh .. heh .. auumm ::



siapa tgk "kekasihku seru" last episode mlm tadi ?
apsal mesti ending cantu ?
bodo
huh.

......................................


owhh yeee
aku x sabar nk jumpe kak yana
agaknye..ape ole ole untuk aku dari bandung
heh.

.......................................

aku lompat lompat bace blog
(aktiviti aku, since kat sini xleh nk surf byk web)
aku jumpa satu blog
(blog nye di rahsiakan)
dekat blog tu,
aku jumpa sepasang kaki yang..
giler cantik. gile panjang. gile sepsi
(aku mcm nk post pic dia kat sini. tp takot dia marah)
dia kasi tips kat aku
aku rase, macam nk usahe nk dpt kn kaki mcm tuh
kekaseh mesti suke
auuummmmm.



oke. aku letak. sebab owner dia dh kasi lampu hijau
amacam?
cantek. kan?


...........................................

14 comments:

Anonymous said...

gler pjg, sepsi, aummmm...

dgn ini diisytiharkan bahawa sy akan membantu anda dr segi pe pun yg termampu bg menrealisasikan impian itu...huahauhau


kalo dot mcm ni sumpah b x kasi dot kuar umah seiihhh..

-icha03- said...

ayat paling atas tuh..
macam miang jek ekk ??
lempang nak ??
haa ??

nnt dot cuba okeh
hehhee..
nk kene masuk gym smule nih ?
meh duet ..
lalalalala

(o_0) said...

pjg :|

nmpk pelik :|

kaki aku pon pjg.. tp byk peta =))

muahahhahahaha..

.::WaNiE::. said...

peh kaki gile kentang :P

ye ye ending kekasihku seru amat menyakitkan ati..huh !

-icha03- said...

chem
mane ade pelik
cantek oke

wanie
cantek. kan?
ending dia mcm hampeh..
tu nk sambung lg la tuh
ciiissss

haslina said...

tak tgk lah kekasih ku seru ending malam td..bodo ek ending dia...
ermmm

.::WaNiE::. said...

cha nak sambung pun..huh senang sangat dia masuk ke tanah tu !

baik aku tgj JPB pakai jagung..hahahah

(o_0) said...

aku ttp rase cam pelik 8-}

yanhashim said...

pelik.
edit dah ke?
oppss..curious je

yanhashim said...

tarik balik
rupanya pic ladyesah
hahaha.
gila cun u babe!

13may said...

waa....syoknya tengok kaki pompuan >:)

@nnap3jelov3b@by said...

nk tips sket nk kaki camtue

-icha03- said...

haslina
memang bodo pon
mebi ade part II kot

wanie
ending tanam jagung
dah biase la tuh
heheheh

chem
buweekkk
pe jeekk

yanhashim
cantek kan dia ?
suke seh tgk

13may
herrppp
jgn tgk lama lama

anna
joging byk2 oke
rindu nye kat anna
:'(

EP_JB said...

style