October 17, 2008

:: rindu.rindu.rindu ::

*entry ini adalah dari rasa aku yang paling dalam


sejak aku pulang dari kuala lumpur
atau lebih jelas, dari batang kali; rumah kekasih
asek asek aku rasa rindu
bukan rindu yang biasa biasa
rindu yang aku pon x tahu kenapa rasa macam tu
dan aku tahu, dia lagi lebih
dia lagi lebih rindu kan aku
sungguh. aku tak tipu
bila dia kate; dot...b rindu la
bila lepas dia kata macam tuh, dia akan senyap
aku juga. tidak balas. tapi senyap sebentar
aku macam; tarik nafas, tahan sebak
kemudian baru jawab, dot rindu b juge


heh
aku rasa sebak pulak tiba tiba


aku macam rasa; aku rasa dia pon
rasa macam, dah tak boleh dah macam ni
dia kat sana; aku kat sini
entah. tapi aku rasa macam ada yang hilang
dia kata, akan saje pulang lewat lewat
sebab dia tidak mahu pikir kan tentang rasa rindu tuh


aku rasa, sesiapa pon yang bercinta jarak jauh
akan rasa, macam mana yang kami rasa

tak best pon rasa ni
tapi, aku rasa macam mahu nanges hari hari
aku akan nanges hari hari sebelum terlelap
nanges sebab aku rindu dia
nanges sebab aku tak boleh ada sebelah dia
sebab dia pon rindu aku


semalam, dia kate lagi
dia kate, dia tak bole dah macam ni
dia betul betul tak bole
aku cuma bole kate "kite kene sama sama kuat b"
lepas tu aku nanges
dada aku macam saket
aku rasa, ni baru betul saket rindu.kot


Tuhan
tolong kami. bantu kami
percepat kan jodoh kami
permudah kan segale nya
amiiinn

td, 3g dengan kekaseh
jatuh cinta ni tgk dia pakai baju melayu
rase macam nak pakai cantek cantek
terus naek bas pegi Kl
huh..!! giler


_________________________________________


pada teman teman blog
maaf. aku private kn sebentar blog aku
narrhhh . sudah di public kan semula
beberapa hari, hari tuh, hati rasa tak besh
sekarang sudah oke
aku kan, hati cepat sejuk
huhuhuuh
alaaa....lagi pon
bukan korang carik pon
pasan jek aku
heh

12 comments:

mochitsuki said...

so.. ape lagi..
pi nikah dulu sana..
sanding2 nenanti pon tape..

xpon..
pi bank rakyat sana..
hahaha.. pinjam loan..

-icha03- said...

chi
hahah
buweeeekkkk

Anonymous said...

sis,,
pas bonus ni bole la nikah..dgr bos da finalize bonus.. hehehe..
nti2 br sanding..
tp kalau da kawen, mesti sis pindah kl kan??
ishh.. jgn tgl kn kt kat sini.. huhuhu..

(~_~)

Anonymous said...

pastu ko nak ikot skali ke g kl..??

jd bini no.2..
x pun jd owg gaji..mahu..mahu..??

*gelak2 setan*

-icha03- said...

ct
tp,
dengar citer bonus skit arr
x dpt la mcm thn lps
cane mau kawen
x ckup nih
huhuhhu
mane ade tgl laaa
dlm hati ttp jek bwk

b
ape jek
tabaek nih ckp gitu kat ct
lempang mahu ??
haaa??

molly said...

sbr ye kak :)
nnti bile da ade jodoh tuh bole la lepas rindu puas2
heee
btw sweet jek korgan
hikss

oh..jgn la private lagi ea?
ssah nk bace nnti
hee

.::WaNiE::. said...

takpe takpe aku kasik loan interest 5% sehari

haha nikah je dulu weyyyy

-icha03- said...

molly
baek baek
tak private lagi da..
aniwei tengs

wanie
bole di pikir kan
hahahaha

ciKenit said...

aku akan nanges hari hari sebelum terlelap
nanges sebab aku rindu dia
nanges sebab aku tak boleh ada sebelah dia <-- menanges bace ayat ni. :'( rutin harian ciki ni cha... sungguh, ini rutin harian ciki. cume beza nye... *sigh* cha pun tau. :'(

^^CoMeL^^ said...

smp hati privatekan blog dia..
**majOOk**

bAby_bEe said...

ku rindu kekaseh ku jua walau suda keje satu tempat.. pagi jumpe.. tengari jumpe... petang jumpe.. malam pown kekadang jumpe.. OT sesama.. besh jugak lahh tau cha 8->


ku doa cha pat kawen ame null.. ku doa kamu salo bahgia >:D<

Intan said...

aku penah rasa percintaan jarak jauh, mmg agak terseksa, lagi terseksa kalau kekaseh kita tu sayangkan kita betul-2 :X