October 10, 2008

:: mari menonton ::



kau pernah tengok cerita 'Young & Dangerous' tak ?
ala...yang pasal gangster2 kat hongkong tuh??
yg ade e-kin ngan jordan tu
yang name glemer dia nam ngan chicken tuh?
aku dah tgk abes cerita tuh, smpai yg siri no-6
tapi aku dah lupe cerita dia
naseb baek la ada budak + IT + yang +sangat + baek + hati
dia download kat cerita tu untuk siri 1 & 2
aku dah tengok da semalam



lepas tu boring sangat
aku tepon kekaseh
sebab dah tade ape nak buat
keje dah siap
report dah anta
keje dak2 laen pon aku dah tolong
movie sume aku dh abes tengok
nk buat ape lagi ni ???
hari ni. aku mcm blur
da tak tahu nk buat apa



lepas tu, aku saje la tgk folder movie tuh
mane la tau, budak + It + yang + sangat + baek + hati tu
ade letak movie baru



dan
dan
owwwhh yeaaaahhhhh
memang ade cerita baru
nk tahu cerita ape?
sambungan Young & Dangerous tu la
dari siri 3 - 6


jadinya, aku dah mula buat sepah sepah atas meja
nampak macam ada keje. lah
kejap lagi. pukul 10.45 am
aku dah mula nk start tgk wayang
sekarang ni aku macam agak kelam kabut
nak tengok kasi abes smpai siri 6 ke
atau pon, nk simpan satu siri untuk satu hari
tapi, esok dah tak keje
nak tunggu isnin aku rasa macam x sabar


jadinya, aku rasa
aku nak abes kan la tengok sampai siri 6
kau jangan cakap bos aku tau
alaaa...lagi pon bos tade ni
dia pegi singapore
big bos ade la kat atas
tapi, memandang kan dia bwk ferrari dia
kejap kejap lagi, mesti dia dh balik


indah nye hari ni
naseb baek aku ade bawak kerepek ubi
waahh...
ni dah betul betul macam dalam wayang
kejap lagi time rehat
aku nk tutup lampu
turun kan kerusi sikit
wawawawawa... seronok nye keje sini. heaven


dah.dah.dah
korang jangan cemburu
cemburu itu tidak baik untuk kesihatan
kau keje rajin rajin oke
sile ucap kan begini kepada aku
"selamat menonton..!!"
heh.


owwh yeee...
ape pendapat kau tentang
budak + IT + yang + sangat + baik + hati tu?
dia memang baek hati, kan?

9 comments:

.::WaNiE::. said...

fuh fuh mintak2 blackout..hahaha

gUrGuRlZ said...

amboiiiiiii......
memang cemburu ne.....
bila la kami dua kat sini mahu dapat rehat2 macam ini org..
haiyaaaaaaa.....

Anonymous said...

jgn lupe burn kan oke..kalo x..nnti b bitau pn. faridah yg bakal menantu dia suke ngulor waktu keje..hauhauhau *gelak2 setan*

^^CoMeL^^ said...

beshnye...
sgt cemburu ini!!

aku skg tekeja2 wat kije sana sini..
cepat2 la abis sme ni...

da lama rasenya tk ngular:((
nk tenet pon tkleh da cha..

bos sme duk belakang mels..
depan pon bilik bos...
tperangkap tull..
nk wat pe2 pon tbatas=((
Huh!!

Dyana Halim said...

ada 6 siri ek?tak ketahuan lak..hahaha~

mari sama2 mengulor..ahaks~ ;)

Oyin said...

aku pekerja amanah :|

Anonymous said...

lg satu..kim salam la kt dak it yg baeeeeeeeeeeekkk ati tuh yek.. huh!!!

kunang-kunang said...

wanie
jahat nih
wat mase ni masih oke
tade blackout pon

zura
ko mcm x tau jek
akak ni
mane ade keje sgt
shhhh...
jgn ckp kat abg nizar
hahaha

b
oke oke
nnt dot soh
budak + IT + yang + baek + hati tu burn kan
okeee
tabaek nih, kutuk bakal isteri
lempang nak ?

mels
sini la
keje kat sini
lalalala

dyana
mari mari
mengular sesekali
ape salah
kan? kan?

oyin
ye ye..
saye tahu

b
ni ayat ape?
ayat cemburu
atau
ayat ape ekk ?
hihihihi

^^CoMeL^^ said...

keje sana jawuh..
uhuhuhu...

tp mcm besh jek...
ahaks!!