October 23, 2011

:: holiday ::


sudah di kuala lumpur. lokasi sekarang di batang kali @ rumah mertua
semalam pagi pagi terus bawak aryan pegi injek
last injection untuk pneumococcal
then ada juga aku tanya doktor pasal aryan yang belom pandai cakap
then doktor kata tengok sampai umur dia 2 tahun setengah

lepas tu jumpa ella dan incik paiz
plan awal nak makan di fullhouse
tapi tak jadi, so makan di garden @ viva home
patot chem juin juge, tapi sebab dia balik pahang
so tak dapat la jumpa dia. next time ye chem

tak dapat nak update panjang panjang
sile layan gambar
dan juga tak dapat nak masuk kan banyak banyak
^-^













8 comments:

Anonymous said...

sempat je ko apdet ek.. hahahaha.

ni mesti mse mak g pasar nih.. hahahah

e!ya said...

haaa aryan apa kes!! tulun betulkan kasut ko erk..sunggoh bagus anak teruna tue..

(o_0) said...

sukak sekali gmbr no 7 tu.. cute btlll...muka innocent abes ah.

tu la xdpt nk join..uhuk..

^^AnGGun^^ said...

lawa la tmpt ni..
tk menah sampai agi..mahai tak??

-icha03- said...

Tak laaaaaaa..
ni ms mak pegi miting
Hahahaha

Aya
Dia tgh ngamok tu...
Tarek2 stokin aku
hihi

Chem
Next time ok
Huhu

Mels
Ade mahal ade murah
Ngeeeeeee

.::WaNiE::. said...

cantiknye kedai !

cuba ko cakap bahse inglish ngn aryan tah2 dia pandai cakap bahse lain je.

mochitsuki said...

Woiiitttt...
Tomeiiiiiiiiii..
Sukeeeee

-icha03- said...

wanie
aku campo campo
tp doc tu ade juge ckp
takot di confuse bahase mn nk follow
ade ke gitu ekk ?
huk huk

chi
tenkiuuuuuu
<3