October 31, 2011

:: last week ::


hujung minggu lepas adalah sangat meletihkan
jumaat malam lepas pulang dari kerja aku terus ke singapura
incik suami sudah awal awal ke sana
sebab nya ada tugas di majlis perkahwinan sepupu aku
dia macam biasa la, photographer
sampai je sana terus ke rumah pengantin
rewang rewang kecil kecilan sikit
(atau sebenarnya lebih kepada sibuk sibuk je. hahah )
lepas tu terus balik rumah abang aku. tidur
penuh la rumah abang aku tuh sebab semua stay situ
dah lama tak berkumpul ramai ramai
jadi nya, memang lambat la tidur. borak borak borak

sabtu; majlis bersanding
sampai petang kat situ
seronok sangat bual bual dengan saudara mara yang lama tak jumpa
malam nye terus ke espalanade sebab incik suami belum pernah jejak situ
sekali lagi jumpa saudara mara dan beramai ramai di situ
gigih betul jalan laju laju untuk snap gamba
sebab nya kejar masa takot train dah takde nanti
yang penting incik suami kate puas hati walau pon sekejap
kesian dia; sepanjang bercinta sampai dah ada anak
tak sempat sempat aku nak bawak dia jejak situ
hahahahahha



ahad nya pula, anak saudara aku tunang
sekali lagi suami aku jadi photographer
konsep nya ala ala bollywood
cantek
sebab nya tunang nya itu orang pakistan
cuma dah lama menetap di singapura
(gitu la agaknya cerita nya.. hihih )
niat di hati nak pakai kan aryan baju punjabi juga
tapi tak sempat nak mencari
huhuh
jadi, mummy je la yang pakai
itu pun baju pinjam dari adek ipar

selesai je dalam pukul 5 gitu
terus balik jb
sebab nya incik suami kene balik KL
kesian dia. sangat keletihan
at last, dia drive balik kl tadi pagi pukul 3.30
pukul 7.30 dia dah sampai KL
terus masuk opis
alhamdulillah semua jalan lancar
takpe lah penat sikit. tapi hati gembira
ewaahh
hahaha
^-^

kalian pula? bagaimana dengan hujung minggu?
mau cerita?

___________________________

p/s :: tengok date.
sebenarnya aku dah update semalam
tapi tak sempat sempat nak post
hahahahhaha
^-^

3 comments:

(o_0) said...

ada yg aku xpuas hati.

e!ya said...

letih tapi besh dpt jumpe sedara n org tsygkan..tp bila pulak aku nak sampai kesitu..view cantek jer..nak gak snap2..huhuhu

-icha03- said...

chem
ape? ape?
alaaa.. nanti kite pegi..
ye? ye?

aya
pegi la sane..
best tau..
bole pegi universal studio spore!!