August 8, 2012

:: nanti-menanti-ternanti ::




ada dua benda yang aku nanti kan hari ni


satu; skinny jeans untuk si bujang aku tu
ini brand "cotton on-kids"
kat JB ni memang ada Cotton On
di CitySquare & JPO
tapi itu lah, kids takde la
terdekat singapore
tapi aku dah suruh anak saudara aku survey
pon tarak
kebetulan ada seorang rakan blogger post pic
terus jatuh cinta pandang pertama
memang tak pernah borak atau tegur sapa
aku hanya silent reader blog dia
tapi beranikan diri message dia di FB
mintak dia tolong belikan; kalau boleh
dan tak sangka dia sanggup
sebab kebetulan ada kawan dia yang dari JB pon mintak tolong
jadinya, laju laju aku transfer duit pada dia
tapi sangat mengecewakan sebab masa dia nak beli tu,
harga dah naik semula
sehelai rm99
pada hal, masa mula mula dia pergi harga nya rm49
aku kirim 2 helai
dia tak jadi beli dan dia minta aku decide
samada mahu tunggu lambat sikit or beli saja rm99 tu
aku cakap, mana mana yang dia senang la
kebetulan dia sendiri tak ada masa nak pegi mall
selang 2 minggu, dia call dengan excitednya yang harga dah turun semula
aku pon excited la juga kan
dapat lah beli 2 pasang untuk aryan
dan Alhamdulillah. insyallah
hari ini sampai lah seluar si bujang tu
dah boleh bayangkan da muka eksen dia nanti masa try
hik hik hik
ape pon, tenkiu NurulJamian atas kesudian anda
terima kasih. terima kasih


aryan punya aku pilih
hijau lusuh (yg sebelah biru tu) dan grey
nak merah. tapi dah sold out.
yang brown ala ala model bawah ni pakai, dah ada
aku beli kt GAP ari tu
tp tu lah. mahal sikit
tu yang bila Cotton On ni murah, sambar terus..!!!
^-^


best nye dapat dress-up kan bujang tu macam ni
baju kotak2 dah ade
baju jeans tu xde lagi
ewaaaaahhhhh

kedua; ponny chiffon maxi dress polkadot aku laaa
ahhh... tak sabar tau i


aku amek yang ni
sebab baju kaler merah dah banyak
(walau sebenarnya; suke yang merah tu more)

________________________________

aku dah cek kat poslaju
dan.. dua dua barang tu da sampai JB
yeaaaayyy 





nanti i update kalau dah sampai yeeeeee
^-^

________________________________________________________


:: UPDATE @ 1640 hrs ::

oke
barang sudah sampai dengan selamatnya
serentak pula
macam tau tau je
tenkiu poslaju
^-^

seluar aryan cun
walau mcm kate nurul tak berapa sama dengan dalam pic
(sebab aku harapkan seluar tu lusuh warna nya)
tapi pon tetap cute
terima kasih
tak sabar nak kasi aryan try nanti

baju aku pula
ngam dan selesa
ini pertama kali aku amek size L
dan nice saja terletak di badan

keseluruhannya
puas hati la
^-^



17 comments:

Es hash ei Ka Ei en said...

nsb la leh shopping dihujung jari anda je..

org yg kurang upaya pon mampu bershopping.

heheheh

cokelatttt colour faveret aku.
ni utk raya ke hape?

-icha03- said...

Ayat 'kurang upaya' tuu utk aku kee?? Ceessssss...

Ha ah laa...
Utk raye ni...
Mcm berjln je..pd hal wawad x cuti pon..
Huk huk huk...
Ntah sape la nk bwk aku jln2 nnt..
:(

NURUL JAMIAN said...

yeahhhhhhhhhhhhhhhh dah dpt parcel bagitahu

NURUL JAMIAN said...

CHA KALAU TGK REAL GREY DIA TAK LUSUH MANA TAU TAPI STILL CANTIK

Anonymous said...

abes utk cik somi pe cer..??

-icha03- said...

nurul
oke.
nnt update
xpe pon nurul
kadang mmg tak sama dgn pic
but dont wori laaa

incik
ermmm
ermmmmm
tgk bajet la ye
hahahahahah

.::WaNiE::. said...

apsal aku da agak ko amik kaler brown tu

ahahahaha


seronoknye shopping =.="

-icha03- said...

wanie
hebat niiiii
hahahahah

seronok mmg laa
tapi ...
rabak beb..
hahahahahhaha

Es hash ei Ka Ei en said...

lorr incik anony tu xcuti ker??

ala rabak tu xpe.. esok claim ah blk dgn incik anony

ulang lagi sekali ..
ESOK!!

ESOK 9hb. bestnyaa!!!

e!ya said...

waaa cute2 sluar tue mau jugak tuk anak teruna aku ahaks!!
ritu baru beli si kakak punya kaler merah, tp guess china punya :)

-icha03- said...

chem
tak.
tak cuti.
huk huk huk
aku dah la banyak tempat nak pegi
bukan pegi mane pon
nak pegi tempat makan
banyak tempat aku teringin ni
huk huk huk
tak tau la kalau,
incik kakde sudi bawa atau tidak
huk huk huk

aya
pegi la beli
kau kan cuti lama
pegi survey
ini kawan aku beli di SP setia mall
cepat!
sebelum harga nya naik semule..!!

Emynz said...

Nasib jauh nak shopping online, kalo tak mesti demam panas kocek mr daud haha!

-icha03- said...

mynz
poplook ni,
bole kurier overseas okeeeee
dah..
cepat order!!!
hahahahhahaha

Emynz said...

ade try sekali nak order, pastu harga courrier lagi mahal dari harga item... terus cam rasa tak payah!! baik beli kat sini jek walaupun item tu gorjes tak hengat. sobbbbb.. mencik!!

Es hash ei Ka Ei en said...

owhh dia kan dah abes cuti kan..
aha ko buli la kak de sama baby..
hahahaha..
hamboi² nk makan ye..
kedai tutup raya oke !!
keh keh keh

-icha03- said...

mynz
laaaaaa
ye keeee??
alahai..
siannyeee....
xpe...nanti blk msia lame kan?
bole la soping online
kan kan kan

chem
dengki ekkkkkkk ?????
huh!!!!

Anonymous said...

Salam dear,

Incase nak letgo the penny dress, email saya ye > ieja10@hotmail.com

Tqsm! :)