March 29, 2011

:: 1st time aryan di kolam ::




minggu lepas, masa encik suami tiada, masa aku tengah sedih
ade sorang kawan ajak tidur umah
wah. mula mula macam tak nak pergi
sebab risau juga kot mengganggu ke
segan dengan suami dia
pastu risau encik suami x izin kan
but then, sempat emel kat dia tanye bole ke kot aku nak ke serdang tuh
nasib, dia izin kan

patot sabtu tu gerak pukul 11 pagi ke serdang
tapi sebab aryan dah tido, so gerak pukul 1 lbh
naek komuter then, dia fetch kat komuter serdang
alhamdulillah aryan tak buat perangai masa dalam komuter

petang tuh, diorg bawak kami ke putrajaya
mandi kolam
actually aku pernah carik kolam ni
tapi sebab ade minah tu bg direction salah, so x jumpa laaa
precint 5 oke, bukan precint 2
hahhahahahhah

on the way tu aryan tido
so, aku macam kesian la kat aryan sebab dia tido pule
kesian nak kejut dia semata nak mandi kolam tu kan
tapi aku tahu, aryan memang suka main air ni
tapi tu la, tak sangke lak dia leh terbangun lepas aku kacau hidung dia
mula mula ngamok betol sebab kacau dia
ngamok sambil tutup mata
sekali tu, entah macam mana dia terbukak mata and nampak la sekeliling tuh
so, bukak baju dia pampers semua
terus bwk dia ke air
mula mula tak mahu. lama lama seronok
seronok sampai tak nak naik pulak
ngamok terus
huhuhuh .. letih mummy





:: alya safwa ::

tenkiu ♥ayunni sebab sudi teman kan kami
seronok sangat dapat jumpa korang sekeluarga
ayunni ni kawan sekolah aku kat JB dulu
last aku jumpa dia 2 tahun lepas kot
masa tu aku mula mula kawen n duduk KL
dia pon ade dalam gambar entry semalam..hahahhaha

: ayunni bersama keluarga ::


so lepas ni, aku nak beli kan aryan baju renang
(sebab ms nih, aryan pakai spentot anak ayuni. gul lagi)
then, nak bawak dia pegi sane lagi
or mana2 kolam la
sebab dia suka benar mandi kolam

7 comments:

(o_0) said...

xdpt tgk gmbr ah :| xleh nk komen =))

afdni said...

welcomeeeee.. nnt kalo nk pegi roger yer.. bleh ler kita berkelah kat situ..

chik star said...

hihi. sekli dapat berendam. haa letih mami die nk lyn.
:P

IbuAmirAmirah ;P said...

icha, belikan kolam yg bulat tu..nanti mesti syok aryan mandi kolam..hehehe..amir amirah mandi kolam tu je..dalam umah, kat dapur..hehehe

-icha03- said...

chem
huh
nyampah :p

yunie
wokeeyy
kite bwk jek camera
ekk ??
x psl jek x leh snap lak

as
tu la
kot kite leh msk skali
best juge
hihi

diba
alaaaa
kt mane pule nk ltk kolam tu
x muat la diba
hahahaha

Anonymous said...

suar aryan = TERBAEK.. huahauahua

*nnti daddy beli Quiksilver lg..

Intan said...

ohhh best situ cha...umah aku dekat situ jek..dulu slalu la g berendam ngan mamat..skrang mia ada, berendam kat umah jek la :))