March 28, 2011

:: kesah dulu dulu ::




adoih. dari tadi aku tak henti senyum. tak henti gelak
sampai saket perot
ni gara gara aku terjumpa gambar lama lama la ni
*gelak besar*
pastu sambung cerita dengan si chem
lagi ah saket perot


jujur cakap la kan
aku kalau boleh tak nak tengok lagi gambar lama
buruk benor. hahahahaha
ni pon sebab kawan kawan tag kat FB
nak remove tag sendiri segan
nanti orang ngutuk pulak. kan?
so layankan je la malu tu
adoih laaa...hahahahha

aku ada sikit gambar ni, aku amek dari FB
so. korang sile la gelak dan kutuk
huh

ni aku x ingat masa umur berapa
tapi masa ni pergi langkawi. 1st time pegi
eksen betol
masing2 pakai sweater lotto. baru punye
seluar senteng. kasut x bole blah. rmbot pintal2
adoiiihhh


ni masa tingkatan 3 kot
masa ni sessi bergambar bagi kelab bola jaring bwh 18
aku terpilih ni masuk bawah 18
tu yang muke eksen. kembang je idung
oke. aku hitam gile
hahahahha

masa ni pulak aku study kat unitar
sem berape aku tak ingat
buruk benor. baju kemeja beso + jeans + jam g-shock = COOL
muahahhahahahahah

ni pulak lepas spm
dak dak buat reunion ah kunun
suci kan muke aku?
ni kot jumpa incik suami mase ni, mst kene rejek
adoih...hahhahahahahahha

ini masa tingkatan 5 kot
aku jadi penolong kelas. hebat kan? hahahaha
aku dok sebelah cikgu tuh
(yang bertudung semestinya)

ni ngan besfren aku
nama dia niza, tapi kitorg panggil dia "geng"
x tahu la apsl. mebi sbb dia mcm gengster kot
garang weh dia ni
hahahhahah

yang ini pula sessi bergambar untuk kelab PERSONA
Persatuan Ekonomi & Pengguna
aku suka giler subjek Ekonomi Asas
tu yang jadi pen. pengerusi kelab
tapi aku down giler bila dapat result spm (C6)
sebab aku over konfiden dapat A1
huhuhuhuh

ini pula sessi bergambar last day sekolah
masing2 angkut kamera
ni antara cikgu faveret aku. cikgu aien
mulot dia jahat. tapi dia best
masa ni style kain labuh
memang labuh punye
bile kitorg jln kt koridor, semua cakap "bersih lah lantai"
hahahhahahahah

__________________________________________________

banyak lagi sebenarnya gambar kalau nak share
tapi aku macam tak tergamak lak nak share
hahahahha
ade tuh siap pakai kasut dr cardin kaaaaaaauuuu
giler eksen
hahahahahahha
tomboi la kunun. dengan rambut pendek
lawak ah

bila tengok2 balik gambar gambar lama
macam terpikir
maakk aiihh... apsal aku tergamak pakai mcm tuh?
apsal aku pose macam tuh
apsl patern rambot aku mcm tuh
hahahahah
tapi biase la kan..dulu dulu...


korang lak? jom share pic lama lama
chem? mahu?
hahahhahahahhahahahah


12 comments:

Anonymous said...

kalo gua jupe time nih..

kompem.. ┌П┐ ‎​(•͡˘˛˘ •͡)┌П┐

(o_0) said...

wakakakaka..
aku tak sanggupp... xdek keberanian.. ni kalo padli nmpk kutuk berzaman.. ah tidak..

tp cayalah.. ekekeke.. bila kenang2 n tgk gmbr lama mmg eh siyes cam nk putar blk ms nk jaga kulit muka nk jg penampilan..

tp dlu mana la tau fesyen sgt.. tiru org je pandai.. hahahaha..

ms kita kn zaman kru 4u2c tgh naik.. pakaian sume bsr2 je.. aku pom cam jantan dlu dressing. gagagagaga

(o_0) said...

wawaddd =)) eleh.. ade bran ke nk tunjuk gmbr ms dolu2 ????

Fadli said...

hahahahahaha


chem...cepat ko lak isi gambo kala ko... aku rasa masa tuh aku tiup pun melayang ko kan...hahahah

Fadli said...

tapi kan dalam koleksi aku ade gambo cha pakai tudung....1st time jumpa...siap ade kesan cakar2 lagi kat muka...hehehehe

(o_0) said...

oh tidakkkk .. aku bg zam tgk pon dia dah kutuk.. xsanggup nk baca ko kutuk lak.. tidakkkkk

afdni said...

hahahaha.. tk bleh blah gelak nie.. ***guling2***

weihhh, aku hengat ekonomi ko A1 da oiiii.. yer laa ko kan tempat kitaorg merujuk..hiks hiks..

-icha03- said...

encik suami,
ciissss
melampau
:p

chem
adoi laaa
lawak betol eekk
pose same jeek

padli
ko x abes2 ek ngan pic tuh
siot ah
hahahaha

yunie
hahahaha
lawak kaann??
tu laa
stres weh aku
:(

(o_0) said...

sama cam aku darjah 6.. aku giler math.. budget dpt A ah.. sekali dpt B.. meraung weh.. overconfident.. uhuhu tp ms sekolah menengah aku berjaya ah dpt.. A for PMR n A1 for SPm..

eh baju lotto ada lagi??? pjm =))

-icha03- said...

chem
tu la kan
over konfiden sangat
huhuhhu
wah..terer math ah...
patot ah pakai spek beso :|

bj lotto????
b-(
huh

(o_0) said...

hahahaha spek besor xhengat xbley blah ah.. wakakakaka.. nyesal plak xsimpan.. buat kenangan =))

janna said...

2 jekk aku nk kate..............
burokkkkkk naaaaaaaaaaaaaaaaaa. hahahahahha