March 2, 2011

:: GLEE ::




kalau laki aku tengok video clip ni mesti dia hangin
GLEE...!!! or dia suka cakap "geli jeeekk"
elleehh ... cemburu ah tuh
aku suka weh cerita ni
sebab lagu lagu dia
best wooooo...!!!

mane nak carik dvd dia ek?
dah berape season dah sekarang ni?
aku dah selalu missed ah
huhuhu
sape tau nak carik mane?
best nye kot dapat dvd Glee sempena befday esok
kah kah kah
(tak pasal..!! )






:: billionaire ::




:: total eclipse of the heart ::




:: baby ::
(kate anak sedara aku, dak ni lagi hot dari Justin bieber..hahah)

9 comments:

Anonymous said...

┌П┐ ‎​(•͡˘˛˘ •͡)┌П┐

GELIIIIII JEEKKK..!!!

-icha03- said...

kah kah kah

(o_0) said...

ape mende geli tu .. ada sorg dak 'aww' kat opis aku tu suka betol tengok dia kata ...

aku xpnh tgk .. dia suh tgk aku xpnh tertengok pon .. hehehehe

justin bieber pon aku dah xknl skrg ni weh :|

(o_0) said...

h geli plak.. gleeee

-icha03- said...

hampes chem
hahahahha
GLEE oke?
dia cerita dak2 remaja laa
mmg x sesuai ah utk aku
tp aku suke layan
sbb lagu2 dia
best woooo

ko gile x knl justin bieber?
tak "in" la ko
hahahhahah

(o_0) said...

nk giler cane kenal pon tak..
dak 'aww' tu cite psl justin biebier aku cam blur.. aku tnye sapa tu justin tu.. lagu ape.. suh nyanyi xnak lak dia..

justin timberlake je aku kenal.. hahahahahah...

mungkin ah pnh dgr lagu dia tp skrg lagu omputih aku dgr aku xtau sape nyanyi dah.. uhukkk..

dah ketinggalan dah bab music ni

-icha03- said...

tu ah kan chem
klu dulu
pantang lagu baru
ade jek send kt emel
skrg?
jangan arap laaa
hahahahaha

aku pon dh tertinggal lagu2 ni
dulu ms lg wali kuar
aku blur..
pastu ank sdr aku siap tego
"cik dada ni dok mane x tau lagu ni"
"klu dulu, cik ah sumber kitorg"
hahahahhaha

.::WaNiE::. said...

aku suke je layan Glee

tp entah la apsal aku xsuke heroin Glee tu hahahahhaha

mulut besar tak suke

-icha03- said...

yeee
ade pon yg minat

siot je ko
cun weh pompan tu
tp tu ah..
mulot beso ekk
hahahaah