March 21, 2011

:: selamat ulang tahun ::




hari ni 21mac2011; genap usia aryan rifqy putera setahun
aku rasa macam baru je aku ngandung kan dia
macam baru je aku muntah muntah sebab morning sickness
macam baru je aku rasa masuk labour room
macam baru je aku jerit jerit kesakitan
macam baru je aku melahirkan dia
huhuhuhuhu
wah; sebak pulaaa

_______________________________________________



:: 1st day awak lihat dunia ::

hye anak mummy
awak dah setahun ye? awak dah besar. bila nak jalan?
asek takot takot saje. mummy suruh bangun, awak bangun. tapi marah marah
sekarang ni asek marah marah saje
kenapa nyee? awak baran ikut siapa? jangan selalu macam tu oke

dulu masa mummy mula mula ada awak, mummy selalu rasa bimbang
bimbang sebab bole ke mummy buat yang terbaik untuk awak
bole ke mummy n daddy jadi parents yang baek untuk awak
lagi lagi masa tu mummy x kerja. daddy tanggung semua
kami sedih sebab x mampu sedia kan yang terbaik untuk awak
tapi kami gembira dan bersyukur sebab awak tak pernah susah kan kami
awak tak ada masalah pakai pampers yang murah murah. kulit awak tak allergic
awak tak ada masalah minum susu murah
sampai sekarang, bila dengan mummy awak tak mau susu formula
dan alhamdulillah, tuhan beri rezeki dengan tak stop kan air susu mummy
awak tak pernah buat masalah dengan babysitter
tak apa la awak buat perangai dengan kami tapi bukan dengan org lain
terima kasih sayang!
terima kasih sebab awak tak pernah susah kan kami
kami bersyukur sangat sebab ada awak
semoga sampai nanti pon awak tetap begini ye?

sempena ulang tahun awak yang pertama ni
mummy nak ucap kan selamat ulang tahun
moge awak panjang umur sebab mummy belum puas hidup dengan awak
moge awak jadi anak yang baik
moge awak jadi anak yang terang hati
moge awak disayangi semua orang
dan moge awak jadi anak yang bole berdikari

mummy tak ada apa nak beri awak as a present
tapi, mummy n daddy dah buat befday party awak in advance ari tu
awak anggap la itu present dari kami
lagi pon, ari tu awak dah dapat banyak present da
cukup la tu kan? hahahah
mummy sayang awak
daddy sayang awak
awak lah buah hati kami satu-satu nya
doa kan mummy n daddy di murah kan rezeki selalu ye?
^-^

ikhlas,
mummy n daddy



__________________________________________________

ah. sebak
moge nanti, bila aryan dah bole baca; dia dapat baca ini semua

7 comments:

chik star said...

wahh ! sebak lah cha.

Hapy bday aryan. jadi anak yg soleh ye syg.
:DD

budakpemalas said...

sebak jgak!!!

semoge cha sekeluarga dimurahkn rezeki ;)

(o_0) said...

oh! touching²... epy besday dak comeii.. cpt² jln ye...

Anonymous said...

speechless.. damn!!

kejantanan itu kesakitan!!

afdni said...

tachingggggggggg glos!!!

nway, epy bestday aryan!!!!!

janna said...

moge aryan pjg umo.mokde sayang aryan.cepat bsr n cpt2 ckp bole mokde ckp ngan aryan aryan salu nk cakar muke mokde.hahahaha

-icha03- said...

tengs all
:)