March 16, 2011

:: kronologi party aryan ::




ni aku nak share sikit kronologi masa befday party hari tuh
macam biasa la kan, ahad tu agak kelam kabut
kol 10 masih sempat keluar pegi tesco
carik kek dan bahan nk buat sandwich
beli kek biase biase saje. hihi
sampai umah pukul 12 lebih gitu
oh ye, aku pegi dengan kakde n aryan
cik suami tido sbb baru sampai kl pukul 6 pagi
so xpe, kasi chance dia tidur dulu
sampai je rumah, rilex2 dulu. tgk jam, erm kol 2 la baru start masak2
sekali pikir pasal nak masak air bagai
dah la xde cerek besar. tempat pon takde
(biasa la bukan rumah orang2 tua)
gigih la kakde ni masak air dalam periuk bagai
hahhahah
kol 4 gitu baru dapat kumpul air yang banyak
aku lak setel kan goreng2
sambil sambil jawab telefon yang tanye, "ko x sampai lagi ke?"
encik suami dah ke taman bersama chem & hubby, adek dan sepupu aku
diorg nak hias taman dulu

bayangkan, kol 4 aku dan kakde masih berhempas pulas kat dapo
tetamu lak ade yang da sampai
alhamdulillah, aryan tidur lama masa tuh
so, dia takde la mengacau org nak masak
kalau tak, haru juge

kol 4.30 encik suami dtg amek kitorg
(padahal majlis start kol 4.30) huhuhuh

sampai je taman, senyum lebar aku sebab taman dah di hias
comel sangat. dan view sangat la suwit
rasa hilang separuh penat




"view yang sangat comel; pada aku"

dan juga sangat la indah
panas sikit tapi santai la
kawasan tu luas, memang tempat kite kite la
budak2 berlari-lari kejar bubble
oh ye, ade abg belon oke? rajen melayan budak2. hahah

"abang belon bersama istri nya"

aryan mengamok sikit sebab dia memang gabra bila tengok org ramai
hahaha. aku pon x tau nk expose kan dia cane
lepas tu aku kasi dia susu cap gantung, n dia tertido
tak lama lepas tuh, ade ujan sikit
tapi kejap jek. then cerah semule. alhamdulillah
ramai juge yang datang, dan ramai juge yang tak datang
takpe. aku maafkan :)
ikhlas

last tetamu datang pukul 7 gitu
keluarga angkat encik suami. x sangka diorg dtg
ksian abah tuh, ketar2 kaki dia turun bukit
terharu sangat
x lama lepas tuh dah start hujan plus petir
(maybe sebab dah nk maghrib kot. dah wajib pulang)
then, kemas kemas kol 730 gitu terus angkut barang
pukul 8 la sampai umah
lepak lepak jap. then bukak hadiah
seronok aryan. dapat hadiah banyak. terima kasih




secara keseluruhannya, semua berjalan seperti di rancang
cuma aku terkilan sebab x dapat bergambar sakan
dan juga x dapat bergambar dengan kawan kawan
sebab aku busy layan tetamu
dengan view yang cantek tuh, aku rasa terkilan sungguh
entah bila dapat macam tu lagi. kan?
kepada sesiapa yang tak sempat bergambar, maaf maaf maaf
sungguh, tak sengaja
insyallah, nanti nanti kalau ada lagi; kita pose banyak2. ye?
lagi sekali; terima kasih!!!
aku sayang kalian
semoga nanti, kalau panjang umur dan aryan boleh baca ini semua
aku yakin dia akan berterima kasih juga pada kalian :)

"jumpa member blogger = dyana halim "

"orang kuat aku"



4 comments:

annamollydean said...

byknye adiah dia. ;)

*malunye ada gmba sy. perot terkuar2.* hahahaha~

IbuAmirAmirah ;P said...

waa...beshnyeee...aryan dapat adiah beskal lagiii..waaa...memang beshh..

e!ya said...

besh aryan dpt adiah manyakkan..tangs jemputt w'pon dpt jumpe skjapp huk2

chik star said...

aaa !!comelnye tempat. nak nak lagi ade belon2 tu semue..

hum kalau dekat as kompom sampai punyelah. hihi..

Bestnye aryan dapat banyak hadiah.
rezeki anak kan. sentiase murah.

cha masak ape lg cha??