November 17, 2011

:: mari berangan (dua) ::



hari ini tungkus lumus bekerja
begitu gigih siap kan semua kerja kerja
sebab nya, sebab nya
esok saya CUTI..!!!!!
sebab cuti ada berbaki lagi 6 hari
jadi nya kene habis kan sikit sikit

kalau semalam mood malas
hari ini lagi la teramat MALAS
hahahah
aku nak buat entry angan angan lagi. bole?
ah. peduli hape. blog aku kan?
lalalalallala

_______________________________________

aku adalah penggemar online business
aku dah selalu sangat beli barang melalui online
dan buat masa ini tak pernah pula aku kena tipu
dan buat masa ini semua yang aku order tu menepati citarasa
cuma ade satu dulu yang aku tak berkenan

banyak blog online shopping yang aku follow
kadang tu bukan nak membeli sangat pon
tapi suka bebenar tengok barang barang yang diorg jual
contoh;


cuba kau tengok
cantik cantik kan?
tapi cuma kat moca & mooie saja yang aku belom dapat beli apa apa
geraaaamm...!!!
pada hal dulu masa kerja bangsar,
masuk dan tengok tengok pon jadi lah
cantik sangat sangat baju baju diorang
suke betol.
entah bila dapat beli, aku pon tak tahu
nanti lah kalau ada rezeki lebih

dekat ♥kedai bundle tu pernah juga beli
pernah la beli 3 pasang
memang tak rugi. plus murah pula tuh
berbaloi-baloi

______________________________________

hari ini Mooie keluar new collection
aduhai mak aiihhhh
incik suami, tolong beli kan salah satu baju di bawah ini
lu kene juga beli sebab sebab sebab















i'm losing my weight...!!!!





cepat cepat beli...!!!
sebab sebab lu pon tahu kan?
Mooie ini cepat sangat sold out..!!!
(kali ini baru betol aku minta minta)
tapi macam tak sesuai pula sebab tengah bulan
hahahahha
makna nya, terlepas la aku baju baju ni
sebab seriusly, cepat sold out.
load picture pagi. petang dah sold out
arrghhh..!!!
tak sempat tunggu hujung bulan
itu la antara salah satu sebab aku tak pernah dapat nak beli
(alasan..!!!)
^-^


ini = RM75.00
satu set



ini = rm 65
satu set


ini = rm65
satu set


ini = rm55
baju sahaja


ini = rm55
baju sahaja

_____________________________

eh, bagi yang bertudung pon bole jek pakai
bole match kan dengan cardigan
dan juga seluar yang loose
jangan legging tau
aku babap nanti
hihihi ...

oke bai
^-^

5 comments:

Anonymous said...

lu nk yg mne nih..?? satu jek.. lebey2 pkai duet sndri.. huh!!

*eiya* said...

Aku pon suke Online shoppiing.. ammara hijab mmg suke tgk fesyen dia..style muslimah yang sangat gojes kannn..

-icha03- said...

incik suami
tanye tanye mahu beli kan ke?
mahu ke?
mahu ke?
ahhh...
gua dah tak tahu nak pilih mane ni
semua pon cantek sekali..!!!!

aya
kaaaaaaaaaaaannnnnnnn
aku suka betol jumper yg lengan panjang tuh
dah lama caarik
tapi tapi tapi
mahal la aya....
blanje ahhh
hahahahahahah

(o_0) said...

aku xreti sgt beli online shopping..
beli tiket AA online aku expert.. hahahahaha

kecenderungan aku lebih kpd tgk tmpt berjln je kot.. heee

pnh la beli online..
tp beli dgn kawan sekolah yg jual tudung online.
tu je..

-icha03- said...

kalau AA
memang kau la tempat bertanya...!!!
hahaha

wehhh
kau try la soping kt ammara hijabi tu
mantap wehhh
canteeeeeeeekkk!!!!