November 22, 2011

:: pertama; dengan lappy baru ::

hye. selamat malam. hairan tak aku update malam malam ni?
hik hik hik
eksen la sebab lappy baru sudah dalam tangan
sejak dia datang sabtu lepas
baru malam ini aku dapat pegang
tak berkesempatan langsung
oh. tak sangke mimpi jadi nyata
mana pernah aku jangka satu hari nanti aku punya lappy sendiri
sangat teruja
jadi dengan rasa keterujaan, mesti update blog dulu

okay. malas cerita pasal bola sebab mungkin dah terlambat kot
cukup nak kata yang hati sangat gembira
alhamdulillah sebab menang ke atas indonesia,
yang sangat suka menghina orang lain
dua kali menang dan lebih manis sebab menang di tempat mereka
rasa nya lain. kan?
takpe pon lah apek dengan isu peribadi nya
yang penting dia man of the match semalam
ape pon tahniah harimau muda

dan sebab malaysia menang bola semalam
johor dapat cuti
heh
tipu. johor cuti sebab befday sultan
kat rumah rilex2 saje
enak deh
cuma petang petang keluar bawak mak beli barang dapur
lepas tu bawak aryan pergi klinik
alahan. dan doc suruh stop dulu makan ayam, telur dan ikan bilis
harap alahan dia tak lama
sebab kesian lah dia kalau tak dapat makan 3 benda penting tu
terutamanya telur
hahahahha

oh. sekarang sudah mau ke pukul 2330
mesti tidur awal, esok kene bangun pagi untuk masak
sejak berdiet ni, pagi pagi kena masak
bukan main rajin lagi
dan oh ye, incik suami berpuashati dengan usaha aku sekarang
cuma nya, ini belum selesai
akan di usahakan lagi
insyallah, misi untuk 50-52kg akan tercapai
cuma, incik suami mau 48kg
ahh... tak tercapai akalku
sebab itu berat masa sekolah kot
hahahahhha

seronok dapat gembira kan suami yang kadang kadang jumpa
arap arap nanti jumpa lagi, berat semakin turun
jadi; dapat upah baju lagi
haahhahahahah
ingat tak amy cakap???
hujung bulan ini, baju baru sampai....!!!!!
uuuuuhhhh yeaahhh... i lebiu psychedelic..!!!

gud nite sayang sayang
selamat tidur. selamat di ulit mimpi.
selamat dipeluk suami atau pon isteri
selamat berkasih sayang
sayang kalian
er..er... selamat bersenggama
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
^-^

6 comments:

e!ya said...

Munin!!daadaaa..owh rindu panggilan tue..weii bagi petua mau gak kurus sampai 50kg tue..aku pon mau kurus mcm zaman anak dara tp around 53kg tuee kire terbaik sgt..beshhhh!! tp yg paling besh word ending entry ko kali..uiks ops!! 18sx..HAHAHAA!!

-icha03- said...

kaaann ... aku rindu ko..
aku rindu lela
rindu masa kite nakal2 dulu
hahahahahhah

nak kurus??
kau tak bole ikot cara aku
sbb kau fully BF
aku tak aktif...
tapi nanti aku bagi kau link,
mane yang kau rasa sesuai,
kau follow laa..
aniwei,
berape berat ko skrg?

word ending??
sedap kan hati sendirik
hahahahhahahahah

aNaS said...

dada,

aku xsempat nak kurus lah..plan nk pregnant lagi..insyaAllah kalo ade rezeki thn depan tambah lg..nak beranak dulu smpai cukup kuota..penat sekali jek..hehehe

(o_0) said...

si kurus dgn si kurus

e!ya said...

tahu sangat ko wendu kat korg mcm zaman2 dlu..sob..sobb..

ermm itulah bila pikir pasal fullyBF nieh..nak bdiet pon risau takut production menurun..xmo laaa sian anakku..coz aku target sampai 2y..tapi aku nak diet utk part2 t'tentu jew..heheheee nak kempis n kecutkan apa yg patut..berat kena bgtau ker malu wei nnt sme org tahu..keh2..

-icha03- said...

ana
wah..
seronok la
dapat kan baby gul oke?
hahahah

chem
ape? ape? ape?
huh

aya
malu pula..
hahaha
xpe..aku pon malu ..
kite simpan je
klu ade certain2 part nk kecut kan,
so..exercise je la jwb nyeee