September 6, 2012

:: blur ::




rasa menyampah pulak tengok blog ni
sebab nya, sendiri tiada apa mahu dicerita
tiada kisah mahu di kongsi
dan otak buntu tiada idea
kosong
memang tak boleh jadi blogger hebat
memang tak boleh kumpul duit nuffnang
hahahahahhaahh

dah 2 hari bukak blog
tapi just baca orang lain punya cerita
google sana..google sini
termenung tengok ruang kosong "create entry"
adoiiiihhhh
blur..so blur

lagi lagi pula, ini awal bulan
kerja agak kurang
sebab baru lepas closing kan
cuma semalam agak sibuk
edarkan kad jemputan untuk customer dan authority
untuk majlis "Hari Raya Gathering 2012 @ Thistle Hotel
ermm .. lepas edar kad
termenung balik
main facebook
main instagram
sampai kadang dah letih "refresh"

dan oh ye, aku cuba untuk call Era.fm
untuk contest "eravenger" tu
tapi, dah dua hari cuba
manjang line busy, tak pon call tak angkat
ceessssssssss
hampeesssss
nak menang rm200 pon punya la payah

ni jam ini, sekarang ni
aku baru lepas makan
mata dah separuh terbukak
ngantuk sudah
nak tidur dah pukul 2
oohhh ..... berat nye kepala otak
tapi nanti tidur la kejap

oh.. sampai sini saja
maaf
anggap la ini entry bodoh dari saya
hik hik hik
daaaaaaaaaa
^-^

9 comments:

Emynz said...


writer block hahaha...
bosan meh sinie aku entertain ngan soklan..fadan
semalam aku google la pasal amazing Johor bahru *ewah* pastu keluar rembah island. tengok gamba sikit punyer cantek..tapi mesti jauh an.. ko penah dengar tak pasal rembah island nie, aku gogglin tak dpt byk info pun hahaha...kemain panjang komen...bacaaaaaa...kate boring kan hahahah *Larikkkkk*

-icha03- said...

rembah island??
mane kah...
jap aku gugel pulak
hahahahaha
:p

-icha03- said...

oke da tgk..
pontian
mmg x jauh sgt
tp jauh juge la
hik hik hik
kot kite berdua dgn si kecik dua tu
x mo la..
bahaye je kot..
nanti aku planning nak pegi mane

*wink wink
cheemmmmm

.::WaNiE::. said...

ko rasa entry ni bodoh

bagi aku thank god something to read

sama,

tak tau nak apdet ape

rembah island??

**turut sibuk google

Emynz said...


rambah ke rembah weh, sesuka aku jek tuka...excited bebenor

yg aku google dia tulis top ten 10 must visit

teluk buih, rambah beach, pulau tinggi...tah memane hentah. hahahh

lelanlain cam monument bangunan bangunan. macam merepek jek ngan si intan nak lawat monument. kalo daud ade ok la kan heeee

Es hash ei Ka Ei en said...

rembah island ?? (terkejut gakk ahahahah)

sampai org paris leh tau ni camno ni...
kahkahkah..

huh!!!!.. xleh decide lagi la blh pi ke tak.. selagi zam xdpt tarikh FD dia.. aduhhh

-icha03- said...

wanie
hahahahah
ade juge yg hargai
terima kasih la wehh
hahahahah
haaa..sile gugel yeee

intan
ko mmg nk pg pantai2 yee?
ade je yg dkt..
since ade hiway br tu
mmg dkt dgn umah aku
desaru tu 20minit je
nanti aku pikir
btol gak..
sian intan nk tgk monument..
x pasal je kan..
hahahah

-icha03- said...

chem
ehh ...
tiba tiba je muncul
terkejut maakkkk ...
tu la..
si intan ni gugel mcm nk pg obersi
pada hal...
JOHOR je koooottt
:p

Emynz said...


Johor pun obersi ape...lempang kang..kene ah buat homework. lame dah x pegi kan :D

Beno nyer mak dia yg excited yg nak main pantai .sini pantai sejuk hahahaaa...ampeh la korang nie

kalo zoo pun ok, dia suke animal. tak pun bia je ah dia kejar ayam ayam kat umah tu..ade ayam kan