September 18, 2012

:: hari raya gathering - 2012 -




tak ada mood sebenarnya nak update apa apa
tapi dah lama pula rasa blog ni kosong
aku cuma nak update pasal hari raya gathering ari tu
aku cuma letak pic je la ye
letih la nak type
esok esok aku cerita lagi
sori u oolllsss..
^-^ 



ini nana
sama department dengan aku
itu anak dia : Adam Amsyar


artis jemputan hari itu
Azli Senario ~ oke oke la. bole tahan la lawak nya
masa ni dia tengah soal aku
"banyak2 burung, burung apa yang masuk syurga dulu"
aku tak dapat jawab
dan jawapan nya
burung belatuk :: sebab burung ni baik. dia bela atuk dia
bengong.
huh


sebab dengan keadaan aku yang membulat tu
dan juga sebab aku pakai kasut yang salah (melecet)
aku kurang berjalan
jadinya
dengan si nana ni je la pic aku
hahahahhahahaha


yang biru tu menang best dress sedondon
baju dia memang mengancam
cantek sangat sangat
i dengar gossip, dia tempah kat bridal rm800 u alll
sentap maaaakkkk .... hahahahah
yang pic bawah tu menang best dress kategori perempuan
itu recept kat ofis aku. yang atas tu pon recept.
dan yang sebelah tu menang kategori lelaki
itu staff Finance
masih single oke
^-^


oke
yang ini ~ pic atas
antara budak perempuan yang aku rapat
ini saje
yang ala ala hindustan itu nor, yang merah mak ngah tu nana
yang tinggi lampai tu lydia dan yang ayu itu zuhailah
yang pic bawah tu ajk ajk bergambar dengan big bos
bukan maen glemer masing masing


last pic
aryan nak selit
orang suruh diri tengah tengah tak mahu
huh
tapi dia tersangat lah behave hari tu
baik sungguh
gembire mak...
hik hik hik 

aku tengah tunggu pic dari Official Photoghrapher 
if ade kang aku share lah
oke la 
later i continue
tata all
^-^

aahh .. booooringgg.....
*nguap*

1 comments:

Emynz said...


nasib ko tak terkate bengong time dia ckp kat ko tu kan hahaha...

Aku stuck kat kl, sume plan tak jadi, intan pun selsema tak baik baik. harap harap esok dlm plane tak meragam, si moolat tu geram betul aku huh