February 14, 2011

:: 14feb2011 ::




valentine day ke? kau sambut? pernah? aku x penah pon
tapi hari ini adalah hari terpenting bagi sesetengah orang. kan?
bagi aku, aku nak wish;
pertama; selamat ulangtahun untuk ♥Ct merangkap anak saudara aku
sekarang dah 19 tahun ye? cik hope betul ye ct
semoga semakin matang membuat keputusan
jangan sedih sedih selalu. i know u're daddy's gul. so be strong
okay?
walau kita makin jauh. walau kita dah tak macam dulu
tapi percaya lah, ct selalu ada dalam hati cik
cik sayang ct sama macam dulu dulu. banyak!


kedua; aku nak wish selamat ulang tahun untuk kakak aku
memang jarang aku mention nama dia dalam blog ni
dan aku tak rasa, dia baca blog aku
walaumacam mana pon, tetap nak ucap
semoga akak bahgia selalu di samping keluarga tersayang
terus terus la bimbing adek kau ini untuk jadi isteri yang baik
walau nanti, adek kau ni mungkin tak dapat join hari keluarga kita
semoga kau paham, yang bukan aku tak mau
tapi situasi tidak mengizinkan
semoga kau tahu betapa aku ingin selagi hadirkan diri :(


ketiga; aku nak ucap selamat ulangtahun perkahwinan kedua untuk biras aku,
kak rin
semoga perkahwinan kau di lindungi tuhan sampai hujung nyawa
semoga hati kalian tetap dan tidak berpaling pada yang lain
semoga cinta kalian akan terus berkembang
oh ye, dan moge kalian tambah anak lagi. hahahah


-------------------------------------------------------

oh yeah,
sekarang aku tengah agak bizi (xde la bizi sangat actually)
kakde nak tunang, so aku nak buat mini pelamin untuk dia
arap arap aku boleh la weh. aku memang ah tak kreatif
tapi aku nak cuba ni.
hahahahah
doa kan aku berjaye ye!

8 comments:

Anonymous said...

chaiyok..chaiyok..

janna said...

jgn jadik pelamin angan ku musnah da yerrrr.hahahaha

.::WaNiE::. said...

mini pelamin nampak cam senang sikit nak buat


good luck babe

Lensa Perusak said...

ichaaaaa. munzir ni.

tak tau la ingat lagi ke tak, tapi bila link blogku masih ada dekat section 'teman-teman' rasa terharu. tapi link dah tukar tau. lensaperusak.blogspot.com

take care!

-icha03- said...

caikyok..caiyok..

kakde
bengong!

wanie
ye ke senang?
aku pnh gak ah tgk akak aku
arap2 jadik ah

munzir
huuuii
ingat ahh
oke oke
nnt cha update link
tengs juge sbb msh igt cha

(o_0) said...

ala ko kreatip kan kan .. mesti bulih punya. huhuhu caiyork!

-icha03- said...

chem,
kretip la sangat
huwaaaaaaaaaaaaa

Sweetalk2u said...

rama² jgn lupa cha..
klu rama² plamin ko dlu ader lg ko watlh penyeri pelamin kak de.. hehehee